1 min read
Energie-team nieuw opgenomen in rankings The Legal 500 2021 Veel mooie woorden van cliënten in internationale juristengids
15 April 2021

De multidisciplinaire energiepraktijk van Van Doorne is voor het eerst opgenomen in de internationale prominente juristengids The Legal 500. Mede door de uitbreiding van de praktijk met de komst van partners Rogier Schellaars en Léone Klapwijk is deze nieuwe ranking behaald. Ook voor de teams van Arbitrage, Commercial, Corporate & M&A en Banking & Finance: lender or arranger komt veel waardering van cliënten en peers: zij stijgen elk een plek in hun positie.

In The Legal 500 editie 2021 vinden we warme aanbevelingen voor maar liefst 26 expertises van Van Doorne. Zo herkennen cliënten de waarde van Van Doorne’s dienstverlening in het procesrecht, de energiesector, zorg & life sciences en de publiek-private samenwerking binnen deze sector en van technologie, data & privacy. Ook dit jaar laat Van Doorne zich op al deze terreinen nadrukkelijk gelden. De sectoren zijn aangewezen als focusgebieden in het Jaarplan ‘Maatschappelijk Verbonden 2021’.

Managing partner Saskia Laseur waardeert de samenwerking en mooie woorden van Van Doorne’s cliënten. “Bij Van Doorne helpen wij onze cliënten bij het veiligstellen van continuïteit en het verwezenlijken van hun ambities. Wij zetten ons ambacht in om dat te bereiken. Dat doen wij door met elkaar vakwerk te leveren. Het is mooi om te zien dat onze focus op talentontwikkeling vruchten afwerpt, met een aanzienlijke hoeveelheid persoonlijke titels als ‘Rising Star’. Ook ons jarenlange diversiteitsbeleid is nog altijd effectief, met weer een fors aantal opkomende vrouwen in onze gelederen. Het is geweldig te constateren dat internationaal toonaangevende gidsen, zoals The Legal 500 en Chambers, Van Doorne belonen met een ranking als ‘Leading Firm’ op veel terreinen. Wij danken iedereen hiervoor.” 

Volledig overzicht

The Legal 500 is internationaal een toonaangevende gids voor partijen die op zoek zijn naar het juiste kantoor in sectoren en specialismes. We verwijzen u graag door naar het volledige overzicht van onze expertises en individuele specialisten op de website van The Legal 500.