Yeliz Tintin
Advocaat | Associate

Yeliz is verbonden aan het team Arbeidsrecht & Pensioen. Zij is specialist op het gebied van het pensioenrecht en heeft in verschillende hoedanigheden gewerkt binnen de pensioensector. Daardoor is zij nog beter in staat om de juridische uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken.

De absolute kracht van Yeliz schuilt in het feit dat zij eerlijk en transparant is in haar communicatie, waardoor anderen zich op hun gemak voelen om hun zorgen en vragen met haar te delen. Zij is betrokken, empathisch en heeft een scherp inzicht in menselijke interacties. Hierdoor is Yeliz in staat om haar juridische adviezen cliëntgericht op te stellen.

Yeliz adviseert partijen actief in de pensioensector, maar ook Nederlandse en buitenlandse ondernemingen in diverse pensioenkwesties. Daarnaast heeft zij ruime ervaring op het gebied van adviseren bij verplichte deelname aan een bedrijfstakpensioenfonds, pensioenvraagstukken in grensoverschrijdende fusie- en overnametransacties, wijzigen van pensioenregelingen, liquidaties van pensioenfondsen. Daarnaast staat Yeliz diverse pensioenuitvoerders bij governance vraagstukken en kwestie gerelateerd aan de Wet toekomst pensioenen.