Willemijn Jansen
Advocaat | Counsel

Cliënten vertrouwen op de expertise, marktkennis en praktische benadering van Willemijn. Zij navigeert haar cliënten met haar diepgaande begrip van de complexe materie op het gebied van het civiele vastgoedrecht en meer in het bijzonder het huurrecht. Willemijn is gericht op inhoud en kwaliteit. Willemijn is in staat bondig juridische mogelijkheden en vervolgstappen in kaart te brengen waarbij zij constant oog houdt voor de commerciële en maatschappelijke belangen van cliënten. Door haar jarenlange ervaring, dossierkennis en kennis van de bredere vastgoedmarkt en van de markten van de sectoren waarin zij zich beweegt, is zij een volwaardige en onmisbare gesprekspartner bij de exploitatie van vastgoed in de breedste zin.

Willemijn is pragmatisch en creatief. Zij is in staat om complexe problemen op een creatieve en effectieve manier op te lossen. Haar vermogen om verschillende perspectieven te begrijpen en te integreren, gecombineerd met haar analytische op de inhoud gerichte denkwijze en empathie, stellen haar in staat om innovatieve en duurzame oplossingen te vinden.

Willemijn is maatschappelijk betrokken en sociaal gedreven. Zij gelooft dat haar maatschappelijke betrokkenheid en inzet, gecombineerd met haar positieve energie en toewijding, onmiskenbaar bijdragen aan haar kwaliteiten als advocaat.