Elisabeth Thole
Advocaat | Partner

Elisabeth, “Hall of Fame” privacyadvocaat, is bijzonder responsief, scherp, en zeer organisatiesensitief. Juist wanneer een cliënt onder grote druk staat, zoals bij een groot datalek of schadeclaim, staat zij klaar om te helpen.

Of het nu gaat om een belangrijke adviesvraag, omvangrijke claims, of het optreden tegen de toezichthouder, Elisabeth vindt het belangrijk om steeds hoogwaardige en praktische bijstand te verlenen. Cliëntenbelang staat daarbij voorop, maar ook eigenschappen zoals integriteit, respect en humor kenmerken haar. Voor Elisabeth zijn zaken daarom niet slechts dossiers. Zij schittert in het opbouwen van een unieke vertrouwensband met cliënten.

Met haar vooruitziende blik heeft Elisabeth telkens een fijne neus voor wat belangrijk is. Zij begon als een van de eerste IT-advocaten in Nederland. Vervolgens maakte zij de overstap naar het privacyrecht, toen dat nog in de kinderschoenen stond. Altijd houdt zij bij haar advisering voor ogen hoe de steeds complexere regels voor cliënten toepasbaar blijven.

Gerelateerde artikelen