Waarmee kunnen wij u helpen?

  Özer Zivali

  Counsel, Advocaat

  Özer is verbonden aan het Privacy Team en is gespecialiseerd in privacy & data regulering, data technologie en (cyber) security. Hij heeft ruime ervaring in het effectief bijstaan van multinationals in complexe, risicovolle en grensoverschrijdende kwesties. Dit varieert van datalekken, ontwikkeling en uitrollen van innovatieve data technologieën, handhaving door toezichthouders, en strategische keuzes bij het vertalen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR) naar de behoeften van cliënten.

  Betrokken. Oplossingsgericht. Strategisch.

  Verder heeft Özer ook ruime ervaring in het adviseren van ondernemingen over overige privacy gerelateerde onderwerpen, zoals complexe gegevensuitwisselingen tussen organisaties, uitonderhandelen van (bewerkers/verwerkers)overeenkomsten, invoering van loyaliteitsprogramma's, profilering, compliance projecten voor klant- en werknemersgegevens, apps, webshops, en internationale doorgiften van persoonsgegevens, inclusief Binding Corporate Rules. Özer heeft ook ervaring op het gebied van IT-contracten en outsourcing.

  Özer is lid van de Vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A), Vereniging voor Privacyrecht (VPR) en de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR). Özer volgde de bachelor European Law School aan de Universiteit Maastricht. Vervolgens heeft hij de master European Law School en de master Nederlands Recht met specialisatie Handels- & Ondernemingsrecht behaald aan de Universiteit Maastricht.

  • Lid van de Vereniging Privacyrecht Advocaten (VPR-A)

  Privacy & Data FinTech Bent u klaar voor Brexit? Cybersecurity AVG / GDPR Özer Zivali Özer is verbonden aan het team Informatietechnologie. Binnen dit team ligt zijn focus op privacy. Özer heeft ruime ervaring in het adviseren van bedrijven over