Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Zorg & Life Sciences

  Met ons volledige geïntegreerde Zorg & Life Sciences team zijn wij al heel lang actief in de gezondheidszorg. Ons team staat bekend om onze brede en diepgaande kennis en uitgebreide juridische expertise in de sectoren gezondheidszorg en life sciences.  

  Grote uitdagingen en verantwoordelijkheden

  Vandaag de dag worden de zorgsector en de life sciences industrie continue geconfronteerd met grote juridische, maatschappelijke en technologische uitdagingen. In die zwaar gereguleerde context adviseren wij zorgaanbieders (zoals ziekenhuizen en WLZ instellingen), farmaceutische bedrijven, ondernemingen in medische hulpmiddelen, (universitaire) onderzoekscentra en investeerders in de sector. Van gevestigde internationale ondernemingen tot start-ups in bijvoorbeeld digitale healthtech.

  Transparante oplossingen voor complexe zaken

  Door onze exclusieve focus zijn wij volledig op de hoogte van de (Nederlandse en Europese) regelgeving en kennen wij de mensen en de uitdagingen in de sector. Daarmee hebben wij onze positie als top tier zorg & life sciences team in Nederland opgebouwd. Waar nodig ondersteund door de kracht van onze collega's binnen ons multiservice kantoor zijn wij in staat om transparante en bedrijfsmatige oplossingen te ontwikkelen voor de meest complexe zaken.

  Lees verder

  Bekijk deze pagina voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij vragen over gezondheidszorg, life sciences & medische hulpmiddelen en digital healthtechnologie.

  Blijf up to date met onze Zorg & Life Sciences nieuwsbrief