Waarmee kunnen wij u helpen?

  Wouter de Boer

  Kandidaat-notaris

  Wouter is verbonden aan het team Vastgoed. Binnen het team ligt zijn focus op commercieel onroerend goed, (internationale) vastgoedtransacties, financieringen, herfinancieringen en zekerheden.

  Analytisch. Gedreven. Enthousiast. Teamplayer. .

  Wouter studeerde Rechtsgeleerdheid met de richting Notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Daar volgde hij eveneens de master Notarieel recht.

  Ervaring

  M7
  Juridisch adviseurs van M7 met betrekking tot al hun vastgoedaankopen, -verkopen en daaraan gerelateerde advieswerkzaamheden (licht industrieel, kantoren, retail, NPL, DPO). 

  TPG/Patron Merin
  Juridisch adviseurs van TPG/Patron, fonds en vastgoed gerelateerd belastingadvies, advisering over aan- en verkopen, alsmede de gehele herfinanciering van het vastgoedportfolio van Merin (kantoren). 

  Angelo Gordon
  Advisering van Angelo Gordon over vastgoedaankopen en gerelateerd fiscaal advies (kantoren). 

  Greenoak
  Juridisch adviseurs van Greenoak (loan fund en equity team) in verband met vastgoedaankopen en het verstrekken van vastgoedleningen op de Nederlandse markt.

  Cording
  Juridisch adviseurs van Cording met betrekking tot hun vastgoed aan- en verkopen en daaraan gerelateerde advieswerkzaamheden (kantoren).

  Deutsche Bank
  Advisering van Deutsche Bank op het gebied van vastgoedfinancieringstransacties, CMBS (Tulip, Deco) en NPL transacties.

  ING and ING DiBa
  Juridisch adviseurs van ING en ING DiBa met betrekking tot een aantal grote bilaterale vastgoedfinancieringstransacties in Nederland (kantoor, retail).

  Deutsche Hypo
  Juridisch adviseurs van Deutsche Hypo met betrekking tot grote en middelgrote vastfinancieringstransacties (hotels, retail, kantoren, residentieel, ontwikkeling).

  Berlin Hyp
  Advisering van Berlin Hyp met betrekking tot grote en middelgrote vastgoedfinancieringstransacties (kantoren, retail, residentieel, hotel, ontwikkeling). 

  Greenoak
  Juridisch adviseurs van Greenoak met betrekking tot verschillende door hun loan funds op de Nederlandse markt aangeboden vastgoedleningen (verschillende beleggingscategorieën, investering, ontwikkeling, DPO’s). 

  DRC
  Advisering van DRC’s loan funds met betrekking tot een aantal vastgoedfinancieringstransacties in Nederland (verschillende beleggingscategorieën). 

  Garrison
  Advisering van Garrison in verband met een DPO transactie met betrekking tot Nederlands vastgoed.  

  TPG/Patron Merin
  Juridisch adviseurs van Merin in verband met enkele aankoopfinancieringen en de algehele herfinanciering van hun vastgoedportfolio (kantoren).   

  Acquisities & Verkopen Vastgoed & Bouw Wouter de Boer Wouter is verbonden aan het team Vastgoed. Binnen het team ligt zijn focus op commercieel onroerend goed, (internationale) vastgoedtransacties, financieringen,