Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marktsegment

  Gezondheidszorg

  De zorgsector is onderhevig aan snelle veranderingen die enorme mogelijkheden bieden en tegelijkertijd vragen om aanvullende regelgeving en nieuwe manieren van financiering. Wij zorgen ervoor dat u niet wordt verrast door nieuwe voorwaarden en uw instelling kunt financieren zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteit, focus op de patiëntenzorg.

  Omdat wij ons al jarenlang exclusief focussen op de zorgsector, hebben wij unieke en uitgebreide ervaring met het adviseren van zorgaanbieders, universitaire centra, brancheorganisaties, investeerders en kredietverstrekkers. Wij kennen de markt en zijn op de hoogte van de laatste Europese en Nederlandse regelgeving.

  Gebieden van expertise

  Onze expertise omvat onder andere: markttoelating en vergunningen, vergoedingen en tariefzaken, contractering met zorgverzekeraars, mededingingsrecht en de NZa fusietoets, joint ventures en andere samenwerkingsstructuren, compliance-onderzoek, vastgoedfinanciering en aansprakelijkheid jegens patiënten.

  Meer informatie

  Bent u benieuwd op welke manier Van Doorne u kan bijstaan? Neem dan vrijblijvend contact met Willemien Bischot of Dimitri van Hoewijk.

  Blijf up to date met onze Zorg & Life Sciences nieuwsbrief