Waarmee kunnen wij u helpen?

  Sector

  Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages

  De sector verandert snel als gevolg van hevige concurrentie. Bedrijven gaan op zoek naar een nieuwe aanpak om hun concurrenten een stap voor te blijven. Uitstekende kennis van de industrie en thought leadership zijn essentieel om u en uw bedrijf met succes bij te kunnen staan.

  Strijd om eindgebruikers

  De margedruk neemt steeds toe en bedrijven zijn voortdurend op zoek naar nieuwe strategieën om hun concurrenten een stap voor te blijven in de strijd om eindgebruikers. De hevige concurrentie in de consumentengoederen-, retail- en food & beverageindustrie zorgt voor toename van de toezichtsdruk, terwijl in Nederland insolventie in deze sectoren een groot en opvallend probleem is. 

  Multidisciplinair advies

  Wij werken nauw samen met onze advocaten, notarissen en fiscalisten in het sectorteam, waarbij wij juridische kennis en expertise bundelen met industrieel inzicht en hands-on betrokkenheid. Deze op de sector gerichte aanpak is cruciaal om te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van onze cliënten en de industriële trends te kunnen volgen. Wij beschikken over uitgebreide kennis van de consumentengoederen-, retail-, food & beverageindustrie, waardoor wij u van dienst kunnen zijn bij de meest ingewikkelde zaken en uitdagingen waar u en uw bedrijf tegenaan lopen.

  Grensoverschrijdend

  Aangezien het grootste deel van het werk in deze sectoren grensoverschrijdend is, onderhouden wij wereldwijd nauwe werkrelaties met vooraanstaande advocatenkantoren in alle belangrijke rechtsgebieden. In grensoverschrijdende zaken verstrekt en ontvangt ons team regelmatig opdrachten aan en van topkantoren in andere rechtsgebieden, zoals bijvoorbeeld de introductie van een pan-Europees wederverkopers-/distributeursnetwerk op basis van een (standaard) selectieve distributies en het terugroepen van defecte consumentengoederen in heel Europa.  

  Contact

  Voor meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn, kunt u contact opnemen met ons team. Kijk ook op onze speciale Commercial expertisepagina.