studenten

Studenten

Misschien weet jij al precies wat je wil gaan doen als je straks klaar bent met studeren. Of je hebt nog geen idee. Bij Van Doorne helpen we je graag ontdekken waar je talenten liggen en wat je na je studie kan bereiken.

Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen één van onze expertisegebieden.

 

 Frederike   Daan   Robert-Jan   Daan   Yu   Andrea   Hermine 
 Robert   Daan   Daan   Pim   Louis   Leonie   Vanessa 
 Mattias   Jeroen   Jeanette   Jouw naam?   Claudia   Claudia   Stefan 
 Charlotte   Tycho   Anouk   Pieter   Dennis   Nicole   Bart 
 Angelique   Yeliz   Maurits   Gijs   Lysberth   Danny 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Op donderdag 6 juni vond Keepin' It Real Estate 2024 plaats. Gedurende deze dag gingen wij langs bij verschillende vastgoedobjecten en lieten wij de deelnemers zien dat onze multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector werken.

Wil jij ook kennis maken met Van Doorne? Neem een kijkje op onze website voor onze actuele vacatures en houd onze socials in de gaten voor de aankomende events!

#voormorgenVanDoorne #KeepinItRealEstate
𝐁𝐞𝐧 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐞𝐫𝐯𝐚𝐫𝐞𝐧 𝐜𝐨𝐦𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐮𝐢𝐭𝐝𝐚𝐠𝐢𝐧𝐠?

Wij zoeken iemand die niet alleen met woorden tovert, maar ook onze strategie tot leven wekt. Iemand die de kunst van verbinden beheerst en weet dat effectieve communicatie essentieel is voor zowel onze interne dynamiek als onze relaties met cliënten.

Heb jij:
- Inzicht in de dynamiek van de dienstensector?
- Een scherp oog voor de cultuur binnen partnerorganisaties?
- De vaardigheid om prioriteiten te stellen?
- Sterke kennis van communicatiemethoden, -processen en -trends?

Solliciteer via onze website of neem direct contact op met Suzan Kroef, Head of Business Development & Strategy, via kroef@vandoorne.com of +31 (0)6 82 39 09 19. 

#voormorgenvandoorne #communicatie
Wij hebben gisteren weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom bij Van Doorne Maja, Matthijs, Thijs, Thomas, Clementine, Demi, Tim, Benjamin, Nicole, Desiree en Klaas Jan. Wij wensen jullie veel plezier en succes!

#voormorgenvandoorne
𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐢𝐣 𝐞𝐞𝐧 𝐛𝐢𝐣𝐝𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐚𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐄𝐒𝐆-𝐤𝐞𝐧𝐧𝐢𝐬 𝐛𝐢𝐧𝐧𝐞𝐧 𝐞𝐧 𝐛𝐮𝐢𝐭𝐞𝐧 𝐕𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐨𝐫𝐧𝐞? 𝐖𝐢𝐣 𝐳𝐢𝐣𝐧 𝐩𝐞𝐫 𝐣𝐮𝐥𝐢 𝐨𝐩 𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐉𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐬𝐜𝐡 𝐀𝐬𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭 𝐄𝐒𝐆!
 
Environmental, Social en Governance oftwel ‘ESG’ wordt steeds belangrijker voor ondernemingen. Een effectieve toepassing van ESG-aspecten binnen een organisatie helpt bedrijven om op de lange termijn waarde te creëren, vertrouwen op te bouwen in de markt en risico’s op het gebied van reputatie en operaties te minimaliseren. Bij Van Doorne geloven we dat een actief ESG-beleid niet langer een nice to have is, maar een must have.
 
Als Juridisch Assistent ESG bied je ondersteuning aan onze ESG-werkgroep. Samen met gedreven en enthousiaste collega’s, die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden, werk jij samen aan alle vraagstukken omtrent ESG. 
 
Ben jij een WO-bachelor of masterstudent Rechtsgeleerdheid, met een grote interesse in ESG-vraagstukken, solliciteer dan nu via onze website!
 
Vragen? Neem contact op met onze recruiter Anna Booij via Booij@vandoorne.com of 06-27238376. 

#voormorgenvandoorne #ESG