studenten

Studenten

Misschien weet jij al precies wat je wil gaan doen als je straks klaar bent met studeren. Of je hebt nog geen idee. Bij Van Doorne helpen we je graag ontdekken waar je talenten liggen en wat je na je studie kan bereiken.

Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen één van onze expertisegebieden.

 

 Victor   Victor   Lieke   Sarah   Anna   Willemijn   Rein 
 Daan   Sari   Max   Nadia   Andy   Andrea   Jan 
 Dimitri   Pim   Eline   Jouw naam?   Eline   Guusje   Tess 
 Tess   Léone   Saskia   Tess   Lisa   Anneke   Hugo 
 Sophie   Soleiman   Sjoerd   Sanne   Jordy   Bas 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Recruiters
Onze recruiters staan altijd voor je klaar.
Bij Van Doorne geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Onder andere via samenwerkingen werken we aan een gelijkwaardige samenleving voor iedereen. We zijn trots op onze steun aan het Legal LHBTIQ+ Network via Stichting FORWARD en werken nu ook samen met Minite. Ter ere van Pride maand stellen Andy Furr, Pim Oremans, Robin Suijkerbuijk en Sharon Hesp hun kennis en netwerk beschikbaar aan studenten om de #LHBTIQ+ community en de volgende generatie leiders te versterken.

Geregistreerde studenten kunnen via het Minite.works platform een 1-op-1 coaching sessie aanvragen met één van onze professionals. Met Andy, een ervaren toegevoegd notaris die zijn cliënten navigeert met zijn diepgaande begrip van de complexe materie op het gebied van commerciële vastgoedtransacties. Of Pim, advocaat en strategisch-juridisch meedenker gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht (Nederlands en Europees), milieu- en natuurbeschermingsrecht, toezicht en handhaving. Of Robin, een facility manager die naar gebouwen kijkt met een hotelmanagement achtergrond en zo voor de beste ervaring voor alle gebruikers zorgt. Of Sharon, onze DEI Lead, die als geen ander weet hoe ze mensen bij elkaar kan brengen rondom een inspirerende missie en visie die mens en milieu ten goede komt.

Door de gemeenschap, voor de gemeenschap. Zo komen we stap voor stap dichter bij een meer gelijkwaardige, kleurrijke en inclusieve toekomst!

#pridemaand #pride2024 #diversiteit #inclusiviteit
Vandaag hebben wij weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom Semmi, Rande, Daniëlle, Jesse, Shaja, Irma, Sosha, Lucas en Nova. Veel plezier en succes!

#Voormorgen #VanDoorne
Let op: je hebt nog maar 2 dagen om je aan te melden voor Keepin' it Real Estate!

Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject.

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ it Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn!

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot donderdag 30 mei via onze website! 

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com of 06-15592184.
Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de commerciële advocatuur? Voor de lichting van augustus 2024 hebben wij nog plek op de volgende expertises:

- Commercial
- Privacy & Data
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Huurrecht)
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Bestuursrecht)
- Property & Structured Finance 

Interesse? Solliciteer via onze website! 

Vragen? Neem dan contact op met Anna Regina Ybema, Senior Recruiter a.i. via Ybema@vandoorne.com of 06-11165609.

#Voormorgen #VanDoorne