studenten

Studenten

Misschien weet jij al precies wat je wil gaan doen als je straks klaar bent met studeren. Of je hebt nog geen idee. Bij Van Doorne helpen we je graag ontdekken waar je talenten liggen en wat je na je studie kan bereiken.

Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen één van onze expertisegebieden.

 

 Neyah   Cézanne   Maarten   Sarah   Niels   Luuk   Koen 
 Leoni   Marjolein   Andy   Sharon   Dimitri   Eline   Guusje 
 Ruud   Meltem   Diederik   Jouw naam?   Mattias   Pim   Daphne 
 Daphne   Bas   Chaya   Myrthe   Folkert   Sanne   Angelique 
 Florence   Alma   Joost   Isabelle   Evert   Nelly 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de commerciële advocatuur? Voor de lichting van augustus 2024 hebben wij nog plek op de volgende expertises:

- Commercial
- Privacy & Data
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Huurrecht)
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Bestuursrecht)
- Property & Structured Finance 

Interesse? Solliciteer via onze website! 

Vragen? Neem dan contact op met Anna Regina Ybema, Senior Recruiter a.i. via Ybema@vandoorne.com of 06-11165609.

#Voormorgen #VanDoorne
Woensdag 15 mei a.s. is er weer een kennismakingslunch bij Van Doorne! Tijdens deze kennismaking kom je op een informele manier meer te weten over Van Doorne en ga je in gesprek met een advocaat/kandidaat-notaris van de praktijkgroep waar je meer over wilt weten.

Ben jij een rechtenstudent en wil je kennismaken met Van Doorne en een specifieke praktijkgroep? Meld je dan snel aan via onze website!

#Voormorgen #VanDoorne
Wij hebben deze week weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom bij Van Doorne Janet, Minke, Laurens, Luuk, Geke, Chiel, Stefanie, Sem, Joanne, Gijs, Jentel, Maurits, Danique en Milo. Wij wensen jullie veel plezier en succes!

#voormorgen #VanDoorne
Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject.

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ it Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn!

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot maandag 27 mei via onze website!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com of 06-15592184.

 #keepinitrealestate #inhousedag #vastgoed