Career events
Kom langs bij een van onze evenementen en maak kennis met Van Doorne
Op donderdag 6 juni vond Keepin' It Real Estate 2024 plaats. Gedurende deze dag gingen wij langs bij verschillende vastgoedobjecten en lieten wij de deelnemers zien dat onze multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector werken.

Wil jij ook kennis maken met Van Doorne? Neem een kijkje op onze website voor onze actuele vacatures en houd onze socials in de gaten voor de aankomende events!

#voormorgenVanDoorne #KeepinItRealEstate
๐๐ž๐ง ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ซ๐ฏ๐š๐ซ๐ž๐ง ๐œ๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐๐š๐ ๐ข๐ง๐ ?

Wij zoeken iemand die niet alleen met woorden tovert, maar ook onze strategie tot leven wekt. Iemand die de kunst van verbinden beheerst en weet dat effectieve communicatie essentieel is voor zowel onze interne dynamiek als onze relaties met cliรซnten.

Heb jij:
- Inzicht in de dynamiek van de dienstensector?
- Een scherp oog voor de cultuur binnen partnerorganisaties?
- De vaardigheid om prioriteiten te stellen?
- Sterke kennis van communicatiemethoden, -processen en -trends?

Solliciteer via onze website of neem direct contact op met Suzan Kroef, Head of Business Development & Strategy, via kroef@vandoorne.com of +31 (0)6 82 39 09 19. 

#voormorgenvandoorne #communicatie
Wij hebben gisteren weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom bij Van Doorne Maja, Matthijs, Thijs, Thomas, Clementine, Demi, Tim, Benjamin, Nicole, Desiree en Klaas Jan. Wij wensen jullie veel plezier en succes!

#voormorgenvandoorne
๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ข๐ฃ๐๐ซ๐š๐ ๐ž ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐๐ž ๐„๐’๐†-๐ค๐ž๐ง๐ง๐ข๐ฌ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐›๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง ๐•๐š๐ง ๐ƒ๐จ๐จ๐ซ๐ง๐ž? ๐–๐ข๐ฃ ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐ž๐ซ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ข ๐จ๐ฉ ๐ณ๐จ๐ž๐ค ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐‰๐ฎ๐ซ๐ข๐๐ข๐ฌ๐œ๐ก ๐€๐ฌ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ง๐ญ ๐„๐’๐†!
 
Environmental, Social en Governance oftwel โ€˜ESGโ€™ wordt steeds belangrijker voor ondernemingen. Een effectieve toepassing van ESG-aspecten binnen een organisatie helpt bedrijven om op de lange termijn waarde te creรซren, vertrouwen op te bouwen in de markt en risicoโ€™s op het gebied van reputatie en operaties te minimaliseren. Bij Van Doorne geloven we dat een actief ESG-beleid niet langer een nice to have is, maar een must have.
 
Als Juridisch Assistent ESG bied je ondersteuning aan onze ESG-werkgroep. Samen met gedreven en enthousiaste collegaโ€™s, die gespecialiseerd zijn in verschillende rechtsgebieden, werk jij samen aan alle vraagstukken omtrent ESG. 
 
Ben jij een WO-bachelor of masterstudent Rechtsgeleerdheid, met een grote interesse in ESG-vraagstukken, solliciteer dan nu via onze website!
 
Vragen? Neem contact op met onze recruiter Anna Booij via Booij@vandoorne.com of 06-27238376. 

#voormorgenvandoorne #ESG
Volg ons op Instagram
@werkenbijvandoorne