Career events
Kom langs bij een van onze evenementen en maak kennis met Van Doorne
Woensdag 15 mei a.s. is er weer een kennismakingslunch bij Van Doorne! Tijdens deze kennismaking kom je op een informele manier meer te weten over Van Doorne en ga je in gesprek met een advocaat/kandidaat-notaris van de praktijkgroep waar je meer over wilt weten.

Ben jij een rechtenstudent en wil je kennismaken met Van Doorne en een specifieke praktijkgroep? Meld je dan snel aan via onze website!

#Voormorgen #VanDoorne
Wij hebben deze week weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom bij Van Doorne Janet, Minke, Laurens, Luuk, Geke, Chiel, Stefanie, Sem, Joanne, Gijs, Jentel, Maurits, Danique en Milo. Wij wensen jullie veel plezier en succes!

#voormorgen #VanDoorne
Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject.

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ it Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn!

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot maandag 27 mei via onze website!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com of 06-15592184.

 #keepinitrealestate #inhousedag #vastgoed
Een terugblik op de lancering van ons nieuwe Van Doorne! Onze cliënten en collega's kwamen samen op de unieke locatie Fabrique des Lumières waar kunst van de Hollandse Meesters tot leven wordt gewekt. 

Vooraanstaande sprekers deelden hun visie en kennis over de grote transities van deze tijd: demografie, digitalisering, klimaatverandering en machtsverschuiving. Samen met onze cliënten gaan wij de strijd aan met de uitdagingen van deze tijd. Voor de wereld van morgen. 

Wat ga jij morgen doen?

#voormorgenvandoorne
Follow us on Instagram
@werkenbijvandoorne