Waarmee kunnen wij u helpen?

  Marktsegment

  Banken

  Van Doorne houdt zich bezig met alle relevante en actuele terreinen van het bankwezen. Wij adviseren en procederen voor Nederlandse en buitenlandse banken en hebben diverse specialisten in huis om maatwerk te kunnen bieden.

  Juridisch specialist banken

  Van Doorne adviseert Nederlandse en buitenlandse banken bij financieringstransacties en herstructureringen van financieringen. Wij zijn gespecialiseerd in vastgoedfinanciering, leveraged overnamefinancieringen, werkkapitaalfinanciering en ondernemingsfinanciering. Het Van Doorne team onderscheidt zich door het leveren van maatwerkoplossingen: op maat gesneden documentatie die past bij de transactie. Zie ten aanzien van de diverse specialisaties ook de pagina's ondernemingsfinanciering, werkkapitaalfinanciering en vastgoedfinanciering.

  Van Doorne vaste adviseur

  Wij zijn vaste adviseur van bijzonder beheer afdelingen van diverse Nederlandse banken. Daarnaast adviseren wij buitenlandse banken ten aanzien van herstructureringen in de Nederlandse markt. Zie ook insolventie & herstructurering. Naast transacties, adviseren wij banken bij aansprakelijkheidskwesties en productontwikkeling. Lees meer hierover op de speciale pagina rondom FinTech.

  Meer informatie

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze aanpak bij vraagstukken in de financiële sector? Neem dan contact op met Roel Botter of Jelmer Baukema.