Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Financiering & Herstructurering

  Een optimale financiering vergt meestal een mix van verschillende financieringsvormen. De traditionele banken zijn al lang niet meer de enige aanbieders. De rol van fondsen die optreden als direct lenders neemt toe, net als die van leasing, factoring en alternatieve financieringsplatformen. Het financierings- en herstructureringsteam is gespecialiseerd in het vinden en de implementatie van de optimale mix. Het team staat zowel geldverstrekkers als geldnemers bij.

  Bewezen staat van dienst

  Het financierings- en herstructureringsteam bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben met structurering en onderhandeling van complexe financieringen en herstructureringen. Zij kennen de markt en de markt kent hen. Zij zetten hun netwerk in om partijen bij elkaar te brengen.  

  Vastgoed- en corporate financieringen en semi-overheid

  Het team huist één van de grootste praktijken van Nederland op het gebied van vastgoedfinanciering. Verder zijn wij leidend op het gebied van financieringen aan de semi-overheid (ziekenhuizen en onderwijsinstellingen). Een derde speerpunt is corporate financieringen, waaronder financieringen van overnames, investeringen en werkkapitaal.

  Herstructurering

  Het team omvat specialisten insolventie en herstructurering. Zij adviseren over financiële herstructureringen, zowel buiten faillissement als door middel van een doorstart uit faillissement.  Zij doen dit zowel voor bedrijven in zwaar weer als voor banken en andere geldverstrekkers. Daarnaast adviseren zij distressed debt investors en investeerders bij herstructureringen.

  Het team heeft een indrukwekkend track record. Zo hebben zij recent geadviseerd bij de doorstarts uit faillissement Aluminium Delfzijl en Intertoys.

  Meer informatie

  Lees meer over onze specialismen en hoe wij u kunnen bijstaan bij uw vraagstuk. Meer informatie vindt u op de pagina's hieronder.

  Onze specialisaties