Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Cybertips van het Van Doorne Cyber Response Team

 • NL
 • Het Van Doorne Cyber Response Team publiceert een aantal 'cybertips' waarin praktisch advies wordt gegeven op het gebied van cybersecurity.

  Wilt u op de hoogte blijven van deze tips? Mail ons dan en u ontvang de alert per e-mail.

  Cybertips

  Cybertip 1 - Goede afspraken met (IT) leveranciers zijn essentieel!
  Cybertip 2 - Privacy tips bij datalekken
  Cybertip 3 - Meldplicht datalekken: wie, hoe en wat

  Meer over

  Kees Stuurman

  Partner, Advocaat

  Kees is een zeer ervaren specialist in het juridisch begeleiden van IT-transacties, variërend van advisering in de voorbereidings- en contractfase tot en met begeleiding in geval van IT-geschillen. Voorts is hij gespecialiseerd in het adviseren van cliënten inzake IT-gerelateerde wet- en regelgeving, waaronder op het terrein van e-commerce, kunstmatige intelligentie, robotica, cybersecurity, privacy en IT-governance. Ook technische normalisatie  en certificering van producten en diensten vallen binnen zijn expertise. Kees is lid van het Van Doorne Cyber Security Team en het Van Doorne Blockchain Team.

  Elisabeth Thole

  Partner, Advocaat

  Elisabeth leidt het Van Doorne Privacy Team. Tevens is zij lid van het Van Doorne Cyber Security Team.

  Kriek Wille

  Partner, Advocaat

  Kriek is een zeer ervaren Intellectuele Eigendomsrecht advocaat en co-hoofd van het Media & Technologie team. Als procesadvocaat en adviseur heeft zij naast het merken- en klassieke IE-recht speciale focus op (ook online/digitale) business en media, en de creatieve/innovatieve sector. Kriek heeft ruime ervaring in gaming, sponsoring, endorsement, (media)productie en licentieprojecten. Kriek adviseert retail organisaties en instellingen voor kunst en cultuur over bescherming van vormgeving. Zij is verder gespecialiseerd in (dreigende) conflicten over (ongewilde) publiciteit (print, TV, online) en andere communicatie (reclame, promotie). Kriek is bestuurder van de Business Club van het Cobra Museum.

  Wieke van Eekhout

  Advocaat

  Wieke maakt deel uit van het team Proces- & Verzekeringsrecht. Wieke staat buitenlandse en Nederlandse cliënten bij in uiteenlopende procedures, onder meer op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, tuchtrecht, verzekering en mededingsrechtelijke aansprakelijkheid. Wieke is lid van het Van Doorne Cyber Response Team.

  Annemieke Hendrikse

  Partner, Advocaat

  Als specialist op het gebied van aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht oefent Annemieke haar praktijk in Amsterdam en vanuit ons kantoor in Londen uit. Annemieke studeerde aan de Universiteit Maastricht (1996) en aan University College London (LLM).