1 min read
Van Doorne: ruim baan voor jong talent en afscheid partners
7 July 2016

Sjoerd Kamerbeek wordt senior medewerker bij Van Doorne en zal versneld de procedure doorlopen om partner te worden. Tevens neemt het kantoor dit jaar afscheid van een aantal partners. Managing partner Hugo Reumkens: “We zetten in op kwalitatieve groei en zijn dan ook trots en verheugd dat we een talent als Sjoerd aan ons kunnen binden.”

Kamerbeek is advocaat bij het team Proces- & Verzekeringsrecht. Daarnaast zette hij het onderwerp ‘social entrepreneurship’ binnen en buiten Van Doorne op de kaart en stond hij mede aan de wieg van de eerste Social Impact Bond. Kort geleden riep Advocatenblad hem uit tot Hoogvlieger van 2016.

Afscheidssymposium

En er is meer nieuws op het personele vlak van Van Doorne, dat het snelst groeiende kantoor in Nederland is en in 2015 reeds zes nieuwe partners verwelkomde.

Partners Paul Witteveen, Pieter van Regteren Altena, Hermine ten Haaft en Evert Wiggers nemen afscheid. Zij verlieten de maatschap eind 2015 vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Van Regteren Altena, Ten Haaft en Wiggers blijven als adviseur verbonden aan kantoor. Witteveen zet zijn loopbaan als advocaat voort en gaat een nieuwe uitdaging aan bij Boontje Advocaten, een Amsterdams nichekantoor op gebied van arbeidsrecht.

Van Doorne organiseert in het najaar van 2016 een symposium om de vertrekkende kantoorgenoten te danken voor hun inzet.