1 min read
Annerie Ploumen nieuwe voorzitter KNB
13 November 2020

Annerie Ploumen wordt per 1 januari 2021 de nieuwe voorzitter van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie. Zij volgt Nick van Buitenen op, die sinds 1 oktober 2017 voorzitter van de KNB is. 

Annerie is al ruim een jaar actief in het bestuur van de KNB. Zij is als partner en notaris verbonden aan de Vastgoedpraktijk van Van Doorne. Annerie is een ervaren specialist op het gebied van vastgoed en de financiering hiervan. Zij begeleidt ondernemingen bij (internationale) vastgoedtransacties en (her)financiering, projectontwikkeling, waaronder het voorbereiden en opmaken van turnkey-overeenkomsten en alle andere (vastgoed) overeenkomsten.

Annerie Ploumen: “Na ruim 30 jaar praktijkervaring, is dit een prachtige kans om het notariaat in een breder maatschappelijk perspectief te beleven. Ik heb er ontzettend veel zin in om me voor de verdere ontwikkeling van deze mooie beroepsgroep en ons prachtige vak in te zetten. Super dat een organisatie als Van Doorne de maatschappelijke relevantie van onze vakgebieden zo essentieel acht en mij de ruimte geeft om me een aantal jaren in te zetten voor de KNB.”

Managing Partner Saskia Laseur over haar aantreden: “Wij zijn bijzonder trots dat met Annerie Ploumen opnieuw een van de partners van Van Doorne een belangrijke en zichtbare positie gaat bekleden binnen de Nederlandse rechtsorde, iets wat bij ons – al 90 jaar –  hoog in het vaandel staat. Wij feliciteren de beroepsorganisatie van harte met Annerie aan het roer.” 

Bekijk hier de video die de KNB bij Van Doorne op kantoor maakte naar aanleiding van de aanstelling van Annerie.