Waarmee kunnen wij u helpen?

  Thema

  De Bestuurderspositie Kosteloze voorlichting over uw arbeidsrechtelijke- en aansprakelijkheidspositie als bestuurder

  Bent u of wordt u statutair bestuurder? En vraagt u zich af wat de invloed is van deze rol op uw arbeidsrechtelijke bescherming en uw aansprakelijkheidspositie? Veel bestuurders hebben geen inzicht in de bijzonderheden van hun positie en hoe zij deze positie het beste kunnen beschermen.

  Ontslagbescherming?

  Denkt u bijvoorbeeld aan vragen als: 'Verlies ik als bestuurder mijn ontslagbescherming?' 'Heb ik nog recht op een ontslagvergoeding?' 'Moet ik maatregelen nemen om mijn belangen te beschermen?' 'Wanneer ben ik als bestuurder persoonlijk aansprakelijk voor mijn handelen?'

  Doe de Bestuurderscheck

  Daarom biedt Van Doorne u een kosteloze Bestuurderscheck aan waarin wij u in een gesprek van een half uur attent maken op de bijzondere aspecten van uw positie en uw vragen beantwoorden. U kunt zich via onderstaande knop direct aanmelden. Eén van onze specialisten neemt dan contact met u op. 

  Aanmelden Bestuurderscheck

   Bestuurderscheck

  Altijd up-to-date

  Wilt u meer informatie over dit onderwerp ontvangen? Meld u dan aan met de knop “Aanmelden voor updates” zodat wij u per e-mail op de hoogte kunnen houden van nieuwe ontwikkelingen.

  Aanmelden voor updates