Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenementen

  Utrechtse Bedrijvendag

  Op vrijdag 5 maart sluiten we aan bij de jaarlijkse Utrechtse Bedrijvendag van studievereniging JSVU. We hopen je daar te ontmoeten! 
  Lees meer »

  Kantoorbezoek Mordenate

  Leden van het Mordenate College uit Leiden brengen een bezoek aan ons kantoor.  Wil je aanwezig zijn of meer weten? Kijk dan op de website van het Mordenate College. 
  Lees meer »

  Virtuele Koffie

  Eens per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan dit virtuele kopje koffie. Vanuit hun eigen woonkamer stellen steeds twee van onze experts zich voor. Na een korte presentatie over Van Doorne, ons werk en onze werksfeer, zal er alle gelegenheid zijn om je vragen te stellen. Tijdens de eerstvolgende kop koffie op donderdag 18 maart 2021 zullen advocaten van de expertises Sanctierecht & Interne Onderzoeken en Europees en Mededingingsrecht je van 11.00 tot 12.00 uur meenemen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze vertellen je over hun ervaringen in de advocatuur en bij Van Doorne. Er is daarnaast een Recruiter aanwezig om jouw vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne te beantwoorden.  Dus studeer jij rechten, zit je in je derde jaar of ben je al aan een master begonnen? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan aan voor deze virtuele kop koffie via onderstaande knop. We ontvangen graag je curriculum vitae, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Heb je vragen over de virtuele koffie? Neem dan contact op met Recruiter Isabel Kooij via kooij@vandoorne.com. Meld je aan
  Lees meer »