1 min read
Van Doorne stevigste groeier van alle grote kantoren
15 June 2016

Advocatie.nl heeft een onderzoek gepubliceerd over de omzetcijfers van de grote kantoren in 2015. Van Doorne heeft hierin de indrukwekkendste omzetgroei weten te realiseren. Managing partner Hugo Reumkens is voor het onderzoek geïnterviewd over hoe de positie van het kantoor verder is verstevigd, onder andere door in te zetten op diversiteit.

Hugo Reumkens: “We hebben vorig jaar onze Londense vestiging heropend en onze vaste cliënten huren ons vaker in voor meer diverse diensten. De omzet per fee earner stijgt eveneens. De groei is daarnaast een gevolg van onze lange termijnontwikkeling die in 2011 werd ingezet, vanuit het beleid van versteviging van onze positie.”

Die ontwikkeling zal ook in het lopende jaar haar vruchten afwerpen, verwacht Reumkens. “Sinds begin 2016 zijn we alweer met zeven FTE gegroeid en we zitten al boven de voor dit moment gebudgetteerde omzet, met 2015 als benchmark.” Het helpt volgens Reumkens ook dat Van Doorne het hoogste aantal vrouwelijke partners van alle Nederlandse evenknieën heeft. “Een diverse kantoorsamenstelling draagt ook indirect bij aan een omzetstijging. Je clientèle is immers net zo divers.”

Lees hier het hele artikel.

Bron: Advocatie.nl