1 min read
Van Doorne breidt transactiepraktijk uit met komst Matthijs Driedonks
1 July 2024

Van Doorne verwelkomt met ingang van 1 juli 2024 Matthijs Driedonks als partner. Matthijs, afkomstig van HVG Law, richt zich op strategische M&A en private equity. Zijn komst versterkt de positie van Van Doorne in de ondernemingsrechtelijke transactiepraktijk en onderstreept de groeiambitie van het Corporate/M&A team.

 Sjoerd Kamerbeek, managing partner Van Doorne, zegt hierover: “We zijn zeer verheugd Matthijs te verwelkomen en daarmee ons transactieteam te verbreden en te versterken. We sorteren hiermee voor op de toenemende vraag rondom fusies en overnames en onze groeiambities voor de transactiepraktijk. De ervaring, expertise en het netwerk van Matthijs zijn een uitstekende aanvulling voor ons kantoor en onze cliënten.”

Matthijs is zijn carrière in 2004 begonnen bij Allen & Overy. In 2016 maakte hij de overstap als partner naar HVG Law, waar hij de Amsterdamse M&A praktijk met succes heeft opgezet en geleid. Onder zijn leiding heeft de praktijk twee nominaties ontvangen en eenmaal de prestigieuze jaarlijkse M&A Awards gewonnen.

Matthijs zelf kijkt uit naar deze nieuwe uitdaging: “Ik heb er ontzettend veel zin in. Het enthousiasme, de ambities en de uitstekende reputatie van Van Doorne hebben mij overtuigd dat dit een geweldige stap is in mijn verdere ontwikkeling. De markt voor M&A biedt momenteel veel groeikansen en ik kijk er naar uit om de praktijk samen met het team bij Van Doorne verder uit te bouwen.”

Terug
Van Doorne breidt transactiepraktijk uit met komst Matthijs Driedonks