1 min read
Onno Boerstra beste M&A-advocaat van Nederland Partner Van Doorne ontvangt prijs voor 2de keer
29 March 2019

Onno Boerstra is uitgeroepen tot de beste M&A-advocaat van het land. Na zijn gewonnen Gouden Zandloper in 2017 wint hij nu ook de 2019-editie. Dat werd in Amsterdam bekendgemaakt tijdens de Gouden Zandlopers 2019, een prestigieus evenement van vakblad Advocatie voor Nederlandse advocaten.

Onno Boerstra Gouden Zandloper 2019Bloeiende M&A-praktijk

Onno Boerstra is verheugd met zijn award. De M&A-praktijk van Van Doorne neemt grote stappen, zo bleek ook eerder uit onderzoek van MenA.nl: de hoeveelheid deals zijn tussen 2014 en 2018 explosief gestegen. Onno Boerstra had daar niet alleen als fusies- en overname-advocaat een grote rol in, ook trad hij als juridisch adviseur in toenemende mate op voor het management bij private equity gedreven transacties en bij managementparticipaties.

Trots

“We zijn trots dat Onno Boerstra deze mooie prijs voor de tweede keer in drie jaar in ontvangst mag nemen”, aldus managing partner Johan Boeren. “Deze prijs onderstreept zijn positie in de markt, waarin hij actief is bij grote overnametrajecten en managementteams ondersteunt.” 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de M&A-praktijk en de dienstverlening van Onno Boerstra klikt u hier.