1 min read
Jubilerend Van Doorne benoemt twee nieuwe partners en zet groei door
18 November 2020

Per 1 januari 2021 zijn Vanessa Liem (1979) en Steven Sterk (1980) tot partner van Van Doorne benoemd. Beiden waren al aan kantoor verbonden. Hiermee zet het 90-jarig jubilerend kantoor de eerder ingezette partnergroei door en verstevigt daarmee haar positie binnen de regulatoire, transactionele en procesrechtelijke praktijk.

Managing partner Saskia Laseur mag na de komst van Meltem Koning (september) en Léone Klapwijk (oktober) wederom twee namen verwelkomen in de partnergroep. En daar is ze trots op. “Wij zijn uitermate tevreden met de benoeming van Steven en Vanessa. We zien dat actuele vraagstukken van onze cliënten steeds vaker draaien rondom arbeidsrecht, maar ook om sanctierecht – en in het bijzonder intern onderzoek en business conduct. Met deze versteviging van onze positie binnen deze velden kunnen wij nog beter aan de vraag voldoen en ons advies van topkwaliteit te laten zijn.”

Vanessa Liem runt bij Van Doorne de interne onderzoekspraktijk en is specialist in het adviseren over business conduct en compliance. Het gehele sanctierechtteam onder leiding van Jan Leliveld is in korte tijd verdubbeld in bezetting en is met de verschillende ervaringen en expertises onderscheidend in de markt. Voor Vanessa Liem is het partnerschap een kroon op het werk dat ze sinds 2018 voor Van Doorne doet. “Ik ben ontzettend blij met deze benoeming en dankbaar voor het vertrouwen en de ruimte die ik heb gekregen om mijn terugkeer in de advocatuur een succes te laten zijn. Het is een absolute mijlpaal en ik kijk erg uit naar de verdere samenwerking binnen en buiten kantoor.”

Steven Sterk richt zich op arbeidsrecht binnen de zorgsector en op de corporate arbeidsrechtpraktijk. In dat kader houdt hij zich onder meer bezig met statutair bestuurders, medezeggenschap en (zorgspecifieke) arbeidsvoorwaarden. “Ik ben trots op deze benoeming en kijk ernaar uit om de arbeidsrechtelijke kant van onze groeiende ondernemingsrechtpraktijk en onze van nature sterke zorgpraktijk verder uit te bouwen en op de kaart te zetten.” Sterk is al jaren aan kantoor verbonden en zette zich in die periode onder andere in voor de lancering van de Transitievergoedingtool en de Bestuurderscheck.