starters

Werken bij

Je staat aan het begin van je carrière. Soms voelt dat al als een hele concrete stap, en soms heb je vooral meer vragen dan antwoorden. Bij Van Doorne willen we vooral weten wie je bent, wat jou drijft en van welke uitdagingen jouw hart sneller gaat kloppen.  

We zijn altijd geïnteresseerd in jong talent met een achtergrond in Nederlands recht, Notarieel recht en/of Fiscaal recht.

 Victor   Frederike   Cézanne   Sarah   Diederik   Robert-Jan   Alexandra 
 Siego   Luuk   Daan   Eline   Daan   Marjolein   Carlijn 
 Frederike   Victor   Léone   Jouw naam?   Nadine   Saskia   Laura 
 Albana   Tom   Deborah   Eva   Nicole   Maurits   Ralph 
 Barbara   Mare   Berend   Danny   Jordy   Guus 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Recruiters
Onze recruiter staat altijd voor je klaar.
We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Politiek. Klimaat. Technologie. Alles is in beweging. In transitie. Bij Van Doorne weten we: verandering is mensenwerk. 

In een verandering van tijdperk wil je er alles aan doen om klaar te zijn voor morgen. Wij staan klaar om samen de strijd aan te gaan met de uitdagingen van deze tijd. 

Bekijk het nieuwe Van Doorne hier: https://www.vandoorne.com/

#voormorgenvandoorne
𝐎𝐩 𝟏𝟐 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥 𝐢𝐬 𝐞𝐫 𝐞𝐞𝐧 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰 𝐕𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐨𝐫𝐧𝐞.

Er liggen grote veranderingen aan de horizon.

Stay tuned!
 
#voormorgenvandoorne
Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject. 

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ It Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn! 

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot maandag 27 mei via onze website!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com.

#werkenbijvandoorne #keepinitrealestate #inhousedag #vastgoed
Ben jij een WO-rechtenstudent (master) en ben je geïnteresseerd in verbintenissenrecht? Vind je het leuk om meer te zien van op hoog niveau procederen en adviseren over commerciële contracten? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ons jonge en dynamische Commercial team is op zoek naar een student-stagiair die volledig meedraait in het team. Je helpt bij processtukken en brieven (bijvoorbeeld over wanprestatie, beëindiging van overeenkomsten en afgebroken onderhandelingen), denkt actief mee in dossiers en zoekt naar die ene doorslaggevende uitspraak. 

Ben jij geïnteresseerd en voor twee maanden beschikbaar voor een fulltime studentstage? Solliciteer dan nu via onze website!