starters

Werken bij

Je staat aan het begin van je carrière. Soms voelt dat al als een hele concrete stap, en soms heb je vooral meer vragen dan antwoorden. Bij Van Doorne willen we vooral weten wie je bent, wat jou drijft en van welke uitdagingen jouw hart sneller gaat kloppen.  

We zijn altijd geïnteresseerd in jong talent met een achtergrond in Nederlands recht, Notarieel recht en/of Fiscaal recht.

 Frederike   Sarah   Robert-Jan   Annick   Koen   Yu   Ilse 
 Max   Andy   Maurits   Dimitri   Dimitri   Kim   Ruud 
 Cees   Nadine   Michelle   Jouw naam?   Leonie   Yannie   Yannie 
 Vanessa   Sacha   Marjolijn   Tess   Tess   Harm-Paul   Sjoerd 
 Nick   Maurits   Yeliz   Sylvia   Guus   Rosan 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Recruiters
Onze recruiter staat altijd voor je klaar.
Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de commerciële advocatuur? Voor de lichting van augustus 2024 hebben wij nog plek op de volgende expertises:

- Commercial
- Privacy & Data
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Huurrecht)
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Bestuursrecht)
- Property & Structured Finance 

Interesse? Solliciteer via onze website! 

Vragen? Neem dan contact op met Anna Regina Ybema, Senior Recruiter a.i. via Ybema@vandoorne.com of 06-11165609.

#Voormorgen #VanDoorne
Woensdag 15 mei a.s. is er weer een kennismakingslunch bij Van Doorne! Tijdens deze kennismaking kom je op een informele manier meer te weten over Van Doorne en ga je in gesprek met een advocaat/kandidaat-notaris van de praktijkgroep waar je meer over wilt weten.

Ben jij een rechtenstudent en wil je kennismaken met Van Doorne en een specifieke praktijkgroep? Meld je dan snel aan via onze website!

#Voormorgen #VanDoorne
Wij hebben deze week weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom bij Van Doorne Janet, Minke, Laurens, Luuk, Geke, Chiel, Stefanie, Sem, Joanne, Gijs, Jentel, Maurits, Danique en Milo. Wij wensen jullie veel plezier en succes!

#voormorgen #VanDoorne
Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject.

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ it Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn!

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot maandag 27 mei via onze website!

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com of 06-15592184.

 #keepinitrealestate #inhousedag #vastgoed