starters

Werken bij

Je staat aan het begin van je carrière. Soms voelt dat al als een hele concrete stap, en soms heb je vooral meer vragen dan antwoorden. Bij Van Doorne willen we vooral weten wie je bent, wat jou drijft en van welke uitdagingen jouw hart sneller gaat kloppen.  

We zijn altijd geïnteresseerd in jong talent met een achtergrond in Nederlands recht, Notarieel recht en/of Fiscaal recht.

 Melidijana   Femke   Noortje   Roel   Willemijn   Carlijn   Wouter 
 Walter   Simone   Victor   Lara   Romy   Sjoerd   Bas 
 Cees   Nadine   Michelle   Jouw naam?   Wander   Saskia   Jasper 
 Milou   Milou   Jan   Diederik   Dylan   Bas   Harm-Paul 
 Hugo   Soleiman   Elzard   Pieter   Joost   Jordy 
Jouw carrièrepad en de opleidingsmogelijkheden zijn bepalend voor je ontwikkeling

Een leven lang leren. Dat doen we bij Van Doorne. Slimmer worden, beter zijn en investeren in de toekomst. Dat vinden wij belangrijk en daar steken we dan ook veel tijd en energie in. Of je nu start of doorgroeit, blijven werken aan het verbeteren van jouw kennis en vaardigheden is in ieders belang. Voor Van Doorne, voor onze cliënten en vooral ook voor jezelf. Lees hier meer over alle mogelijkheden voor trainingen, cursussen en opleidingen

Recruiters
Onze recruiter staat altijd voor je klaar.
Bij Van Doorne geloven we in de kracht van diversiteit en inclusie. Onder andere via samenwerkingen werken we aan een gelijkwaardige samenleving voor iedereen. We zijn trots op onze steun aan het Legal LHBTIQ+ Network via Stichting FORWARD en werken nu ook samen met Minite. Ter ere van Pride maand stellen Andy Furr, Pim Oremans, Robin Suijkerbuijk en Sharon Hesp hun kennis en netwerk beschikbaar aan studenten om de #LHBTIQ+ community en de volgende generatie leiders te versterken.

Geregistreerde studenten kunnen via het Minite.works platform een 1-op-1 coaching sessie aanvragen met één van onze professionals. Met Andy, een ervaren toegevoegd notaris die zijn cliënten navigeert met zijn diepgaande begrip van de complexe materie op het gebied van commerciële vastgoedtransacties. Of Pim, advocaat en strategisch-juridisch meedenker gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht (Nederlands en Europees), milieu- en natuurbeschermingsrecht, toezicht en handhaving. Of Robin, een facility manager die naar gebouwen kijkt met een hotelmanagement achtergrond en zo voor de beste ervaring voor alle gebruikers zorgt. Of Sharon, onze DEI Lead, die als geen ander weet hoe ze mensen bij elkaar kan brengen rondom een inspirerende missie en visie die mens en milieu ten goede komt.

Door de gemeenschap, voor de gemeenschap. Zo komen we stap voor stap dichter bij een meer gelijkwaardige, kleurrijke en inclusieve toekomst!

#pridemaand #pride2024 #diversiteit #inclusiviteit
Vandaag hebben wij weer nieuwe collega's mogen verwelkomen op kantoor!

Welkom Semmi, Rande, Daniëlle, Jesse, Shaja, Irma, Sosha, Lucas en Nova. Veel plezier en succes!

#Voormorgen #VanDoorne
Let op: je hebt nog maar 2 dagen om je aan te melden voor Keepin' it Real Estate!

Bouwen, financieren, aankopen, verkopen, huren en verhuren: onze vastgoedafdeling doet het allemaal. In multidisciplinaire teams van advocaten, fiscalisten en notarissen werken wij voor onze cliënten aan de meest uiteenlopende vraagstukken binnen de vastgoedsector, waarbij wij onze diepgaande juridische kennis combineren met een scherp oog voor kansen en uitdagingen voor onze cliënten binnen hun vastgoedtraject.

Ben jij een gedreven rechtenstudent en heb je interesse in de wereld van het vastgoed? Leer ons kantoor, ons werk en onze vastgoedafdeling kennen tijdens Keepin’ it Real Estate op donderdag 6 juni 2024. Tour met onze vastgoedcollega’s langs vastgoedobjecten en hoor uit eerste hand hoe het is om vastgoedspecialist bij Van Doorne te zijn!

Wie: WO-rechtenstudenten met een interesse in de vastgoedwereld
Wanneer: Donderdag 6 juni van 9.30 tot 18.00 uur
Waar: We starten op ons kantoor in Amsterdam (Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Aanmelden kan tot donderdag 30 mei via onze website! 

Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans via buermans@vandoorne.com of 06-15592184.
Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de commerciële advocatuur? Voor de lichting van augustus 2024 hebben wij nog plek op de volgende expertises:

- Commercial
- Privacy & Data
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Huurrecht)
- Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht (Bestuursrecht)
- Property & Structured Finance 

Interesse? Solliciteer via onze website! 

Vragen? Neem dan contact op met Anna Regina Ybema, Senior Recruiter a.i. via Ybema@vandoorne.com of 06-11165609.

#Voormorgen #VanDoorne