Opleiding Starters
Opleiding Starters

Wat ga jij morgen leren?

Die vraag stellen we elkaar het liefst elke dag. Gelukkig zijn er bij ons veel kansen om daar altijd een goed antwoord op te geven, want wij geloven in een leven lang leren.

Je bent net begonnen, maar je kijkt nu al vooruit. Dat zien we graag. Bij ons start je met ons interne opleidingsprogramma Basecamp. Hiermee stimuleren we een succesvolle samenwerking en een brede inzetbaarheid. Natuurlijk leer je tijdens de Basecamp ook ons kantoor, andere collega’s en elkaar. Als advocaat-stagiaire volg je hierna de Beroepsopleiding Advocaten van de Law Firm School (LFS) en word je begeleid door een patroon. Als kandidaat-notaris volg je de Beroepsopleiding Notariaat van de Koninklijke Notariele Beroepsorganisatie (KNB). Facultatief kun je als kandidaat-notaris tijdens je stage vakken volgen van de Law Firm School (LFS).

Daarnaast bieden wij bij Van Doorne juridisch inhoudelijke cursussen, jurisprudentielunches, studiedagen, trainingen, seminars en nog veel meer aan. Dat doen we omdat wij het belangrijk vinden in jou en je carrière te investeren–en daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. In ons trainingsaanbod vind je specifieke vaardigheden, waarmee je de verdieping kan opzoeken of juist heel nieuwe talenten kan ontdekken. Ook zijn er inhoudelijke cursussen, bedoeld om de jurist in jou verder te ontwikkelen. En heb je heel andere ideeën? Laat het ons vooral weten.

Voor meer informatie over het opleidingsprogramma van Van Doorne of overige vragen over je ontwikkeling kun je contact opnemen met Nienke Goinga (informatie en foto).