1 min read
Van Doorne viert officiële heropening van Londense vestiging
9 October 2014

Van Doorne – sinds 1 september 2014 operationeel in Londen aan 125 Old Broad Street – heeft deze maand de heropening van haar kantoor Londen gevierd. Van Doorne is blij om weer terug te zijn in Londen. Samen met een groot aantal relaties vierde het kantoor op 8 oktober 2014 de officiële opening in de Royal Exchange.

Managing partner Hugo Reumkens: “Van Doorne ziet de vraag naar haar juridische dienstverlening in de internationale markten met name Londen groeien. Met de heropening van ons kantoor in Londen zijn wij ter plekke aanwezig om die groei te faciliteren. Wij zijn blij terug te zijn!”  

Om cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn, heeft Van Doorne voor haar kantoor in Londen een team van ervaren partners samengesteld met verschillende specialismen, waaronder verzekeringen, bedrijfsovernames, financieringen, vastgoed en fiscaal recht. Bovendien wordt het Londense team ondersteund door de 150 advocaten, notarissen en fiscalisten van het Amsterdamse kantoor.

Erkenning voor Van Doorne bij de Financial Times Innovative Lawyers awards

De viering van de opening van Van Doorne’s kantoor in Londen vond plaats op dezelfde avond waarop de Financial Times de FT Innovative Lawyers-awards uitreikte. Hoewel Van Doorne voor het eerst meedeed, was het kantoor meteen genomineerd voor de titel ‘Most innovative law firm in Europe’.

Bij de feestelijke prijsuitreiking werd Van Doorne vertegenwoordigd door haar Managing Director Martijn Lesterhuis, samen met het Innovatieteam van Van Doorne. Martijn Lesterhuis: “Innovatie is sinds enkele jaren een speerpunt voor Van Doorne. De erkenning als een van de meest innovatieve kantoren in Europa is een direct resultaat van onze inspanningen. Onze complimenten aan het team van de FT Innovation Awards, voor de professionele organisatie van de awards en de uitreiking die in het Natural History Museum London is gehouden.”

Klik hier om het Financial Times Innovative Lawyers rapport te lezen

FTInnovativeLawyersVanDoorne