1 min read
Van Doorne versterkt gespecialiseerde arbitragepraktijk met Rogier Schellaars
3 June 2019

Van Doorne versterkt de (internationale) arbitragepraktijk met de komst van Rogier Schellaars van Simmons & Simmons. Samen met Bas van Zelst leidt hij per 1 juni 2019 de arbitragepraktijk van Van Doorne. Dutch Legal Women Upcoming Talent 2018 Fleur Potter versterkt het team per 1 augustus 2019.

Uitbreiding van bestaande praktijk

Managing partner Johan Boeren: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Rogier. Rogier geniet op zijn vakgebied een uitstekende reputatie. Zijn komst past in onze ambitie onze bestaande praktijk op het gebied van arbitrages verder te ontwikkelen tot een zelfstandige en hoogwaardige (internationale) arbitragepraktijk.”

Over Rogier Schellaars

Schellaars is ongeveer twintig jaar actief in de internationale arbitragepraktijk. Hij is lid van de ICC International Court of Arbitration en vervult diverse nevenfuncties binnen het NAI en de Dutch Arbitration Association. Nog recent trad hij zeer succesvol op voor de Republiek Indonesië in een UNCITRAL-investeringsarbitrage. Met Rogier Schellaars en zijn kernteam voegt Van Doorne een gevestigde (internationale) arbitragepraktijk (tier 1 Chambers Global) toe aan haar bestaande aanbod.

“Met Bas van Zelst zet ik een sterke gespecialiseerde praktijk neer bij een zelfstandig kantoor met een uitstekende procespraktijk. Dit schept voor mij ruimte om verder te groeien. Ik zie er naar uit om de praktijk mede vanuit Londen te kunnen voeren” zegt Rogier Schellaars.

Van Doorne treedt op in commerciële en investeringsarbitrages, alsmede in vernietigings-, tenuitvoerleggings- en aanverwante procedures. Schellaars en Van Zelst brengen ruim 30 jaar advocatuurlijke, arbitragerechtelijke en academische ervaring samen om dit te realiseren.