1 min read
Van Doorne versterkt arbitrageteam
7 January 2021

Van Doorne versterkt het arbitrageteam met advocaten Bas Keizers en Diederik van Besouw en legal project manager Anne Euny Koh. Arbitrage maakt een integraal onderdeel uit van het energiesectorteam binnen kantoor.

Deze week versterkte Van Doorne haar arbitrageteam met Bas Keizers. Bas werkte eerder vijf jaar – in London en Amsterdam – in het internationale proces- en arbitrageteam van groot Angelsaksisch kantoor. Eerder sloot ook Diederik van Besouw zich als medewerker bij het team aan. Anne Euny Koh, die ook een brede advocatuurlijke ervaring heeft, versterkt het team als juridisch projectmanager.

Van Doorne’s arbitrageteam ziet ernaar uit voort te bouwen op goede resultaten in 2020. Het team wordt breed erkend door cliënten en de markt in, onder meer, de Who’s Who Legal / Global Arbitration Review’s 2021-ranglijst. Prof. Bas van Zelst en senior medewerker Fleur Potter zijn daarin opgenomen als Future Leaders in Arbitration. Rogier Schellaars is Global Leader in deze categorie.

Meer informatie over Van Doorne’s arbitrageteam vindt u op https://www.vandoorne.com/expertises/Geschilbeslechting/arbitrage/