1 min read
Van Doorne in Chambers Europe 2021: 'Very inventive and pragmatic solutions' Nieuwste rankings tonen stevige positie in diverse categorieën
18 March 2021

Ook in 2021 behoudt het 90-jarige Van Doorne haar mooie positie in de Chambers Europe rankings. In de laatste editie van de internationale juridische gids met toonaangevende kantoren en experts is er een nieuwe vermelding voor ons sanctierechtteam binnen de categorie White-Collar Crime & Corporate Investigations.

Naast de erkenning van meerdere expertises, waarvan u een volledig overzicht vindt op Chambers.com, heeft ook een groot aantal specialisten hun vermelding in de gids weten te continueren. Het gaat om liefst twintig partners en counsels. Daarbij hebben cliënten lovende woorden geuit over hun prestaties. Enkele citaten van cliënten over Van Doorne: 

“Our trust in this company is high.”

“Is able to understand how to present ideas so that people from differing legal backgrounds could be on the same page”

“They help to handle complex matters smoothly, in the smartest possible way.”

“Van Doorne is able to adapt and always has a solution-oriented approach.”

Chambers Europe is een internationale juridische gids waarin de beste advocaten en advocatenkantoren jaarlijks een vermelding kunnen bemachtigen. De gidsen worden door cliënten gebruikt om de juiste advocaat of het juiste advocatenkantoor voor hun zaak te vinden. Chambers staat erom bekend de meest accurate en betrouwbare overzichten te hebben. 

Voor alle rankings en wat cliënten over onze specialisten zeggen, verwijzen wij u graag naar de website van Chambers. Klik hier.