1 min read
Van Doorne hoogste score Nederlandse kantoren in Financial Times Innovative Lawyers
6 October 2015

Wederom uitstekende score voor Van Doorne in het Financial Times Innovative Lawyers rapport 2015, de leidende benchmark voor de innovatiekracht van advocatenkantoren in Europa.

Erkenning

Met erkenning voor innovaties in de categorieën Strategic Resourcing, Technology en Dispute Resolution, behaalde Van Doorne de hoogste score in de ranking van de deelnemende Nederlandse kantoren. Onze innovaties die door de jury zijn bekroond zagen toe op het opzetten van een volume georiënteerd business proces (Strategic Resourcing), het creëren van een analytische pricing tool (Technology) en het introduceren van het concept van een meerdere partijen arbitrage in de Nederlandse verzekeringsmarkt (Dispute Resolution).

Innovatie bij Van Doorne

De hoge ranking is een bevestiging van het belang dat Van Doorne hecht aan innovatie. Naast innovaties die Van Doorne voor haar cliënten introduceert in de dagelijkse praktijk organiseert zij jaarlijks een interne competitie voor gerealiseerde innovaties en ideeën met een externe jury. Verder is Van Doorne dit jaar voor het tweede jaar op rij juridisch kennispartner van de Accenture Innovation Awards. Deze Awards worden dit jaar op 30 oktober voor de negende keer toegekend aan de meest innovatieve producten, diensten of concepten in Nederland.

FT Innovative Lawyers

De Financial Times en adviesbureau RSG Consulting stellen jaarlijks de ranglijst Innovative Lawyers op, dit was de tiende editie. Bij deze ranglijst gaat het om innovatieve ideeën, enerzijds juridisch-inhoudelijk, anderzijds op het gebied van processen en organisatie van een advocatenkantoor. In totaal zijn er dit jaar door advocatenkantoren uit heel Europa 600 innovaties ingediend voor 10 categorieën.

Klik hier om het gehele rapport van Innovative Lawyers 2015 van de Financial Times te lezen.