1 min read
Van Doorne genomineerd als ‘Netherlands Law Firm of the Year’
15 February 2024

Met trots kunnen wij bekendmaken dat Van Doorne is genomineerd voor de Chambers Europe Awards 2024 in de categorie ‘Netherlands Law Firm of the Year’. 

Chambers stelt de shortlist van genomineerden zorgvuldig samen na uitgebreid, objectief onderzoek door een toegewijd team van meer dan 200 analisten. Ons kantoor wordt erkend als een van de beste in Nederland.

De nominatie is een erkenning van onze unieke combinatie van complex juridisch advies met oog voor maatschappelijke impact. We zijn dankbaar dat onze cliënten ons waarderen voor deze benadering.

Daarnaast is vandaag ook bekendgemaakt dat het Dispute Resolution team van Van Doorne gestegen is van Band 3 naar Band 2. Op persoonlijke titel zijn Jasper Leedekerken en Sjoerd Kamerbeek gestegen van Band 4 naar Band 3 en Angelique Thiele blijft gerankt als Chambers Global Netherlands Foreign Expert in UK.

Van Doorne heeft zich bewezen als een waardevolle partner voor cliënten, en deze stijging en continuering in de ranglijst is een bewijs van onze toewijding en professionaliteit.

Op 25 april zal tijdens een ceremonie in Parijs bekend worden gemaakt welk kantoor de felbegeerde award in ontvangst mag nemen. We kijken uit naar deze spannende gelegenheid en blijven ons inzetten voor uitmuntendheid in de juridische wereld.