1 min read
Van Doorne gaat Partnership aan met Stichting TOP 100 DJ Foundation
6 October 2014

Van Doorne gaat dit jaar voor het eerst de samenwerking aan met de Stichting TOP 100 DJ Foundation. De stichting heeft als doel om tijdens het Amsterdam Music festival op zaterdag 18 oktober a.s. zoveel mogelijk geld op te halen voor 3 goede doelen: 10.000 hours, Dance4life en Lymf & Co. Inkomsten worden gegenereerd onder andere door de verkoop van stoelen, een veiling van bijzondere voorwerpen, DJ workshops en trips. Founding partners van de stichting zijn het Engelse DJ Magazine, ID&T, ALDA, ADE, Buma Stemra, Radio 538, veilinghuis Christies, ING en Grolsch.

Van Doorne – en in het bijzonder het sectorteam Media Entertainment Sport van Van Doorne – is bijzonder trots op dit partnership. Van Doorne heeft jarenlange ervaring in het vertegenwoordigen van ondernemingen en personalities in media- en entertainmentprojecten en bij publiciteit (o.a. TV uitzendingen, internet) en dit partnership sluit mooi aan bij de ambities van Van Doorne. 

Amsterdam Music Event

Het jaarlijkse Amsterdam Music Event, met één van de meest indrukwekkende line-ups van ADE, zal dit jaar op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk de Amsterdam Arena. Net als vorig jaar, zullen ook dit jaar tienduizenden fans tijdens het event getuige zijn van de kroning van de nieuwe nummer 1 DJ van 2014.