1 min read
Van Doorne bevestigt opnieuw de stevige positie in de gezaghebbende ranglijst van Chambers Europe
16 March 2020

De 2020 editie van Chambers Europe is een bevestiging van de internationaal erkende, stevige positie van Van Doorne en de jarenlange succesvolle strategie op het gebied van procesrecht, (vastgoed)transacties en gereguleerde markten. Van Doorne zal ook de aankomende jaren volop inzetten op deze gebieden en ook de verdere positionering van de nieuwe generatie voortzetten.

   Chambers and Partners onderzoekt wereldwijd, op onafhankelijke basis, onder cliënten en peers welke advocaten en kantoren het beste scoren op onder andere de geleverde service, relevante zaken en de gekozen strategie van het kantoor. Op basis van die analyse wordt de toonaangevende internationale gids Chambers samengesteld.

Goede rankings Procesrecht, Transacties en Gereguleerde Markten

Binnen het procesrecht-team zijn nu maar liefst 7 partners door Chambers opgenomen in de ranglijsten. Dit is dankzij onder meer de volgende feedback van cliënten.

 • “Quick responses and a transparent way of working, and committed to getting the best results for its clients” (Dispute Resolution)
 • “The people are likeable, communicative and fun to work with” (Insurance)

Ook binnen de transactiepraktijk zijn meerdere partners van Van Doorne opgenomen in de ranglijsten. Binnen het notariaat steeg Annerie Ploumen in de categorie Real Estate: Leading Notaries. Een selectie van een aantal commentaren luidt als volgt.

 • “Excellent knowledge” (Corporate/M&A Department)
 • “They are extremely good at what they do, very solution-focused and quick to cut through any clutter” (Real Estate)
 • “The lawyers went deeper than just what I asked for and you can contact anyone in the firm and everyone is available” (TMT: IT & IT)
 • “I really appreciate the feeling of having partners fully dedicated to my issue” (Employment)

Tot slot is de uitstekende positie van Van Doorne binnen een aantal belangrijke gereguleerde markten als TMT Data Protection en Healthcare niet onopgemerkt gebleven in de 2020-editie van Chambers Europe:

 • “Impressive healthcare practice with an unparalleled strength in the hospital and elderly care sector” (Healthcare)
 • “They have a unique FinTech proposition that covers all of the relevant legal areas with a strong focus on technology” (Fintech legal)

Volledig overzicht

Wij verwijzen u graag door naar de website van Chambers and Partners voor een volledig overzicht van wat onze cliënten en peers over Van Doorne zeggen en voor alle ranglijsten per expertise. Klik hier voor een volledig overzicht.