1 min read
Marketing campagne Van Doorne genomineerd voor Gouden Zandloper
14 February 2018

In 2017 heeft Van Doorne met succes de “Transactions in Tech” propositie gelanceerd. De marketing campagne die hieraan verbonden was is genomineerd door Uitgeverij SDU voor een Gouden Zandloper in de categorie “Beste Marketing Campagne”. 

De aanleiding voor de campagne is de wereldwijde toename van het aantal technologie gedreven transacties. Om daarop in te spelen heeft Van Doorne een volledig geïntegreerd multidisciplinair Transactions in Tech team samengesteld, dat kennis van de markt en van de spelers bundelt tot effectieve transactiekracht. Van Doorne heeft zich daarbij gefocussed op transacties in drie kernsectoren: Financiële Instellingen, Technologie Media & Telecom en Zorg & Life Sciences.

Van Doorne onderkent vier verschillende vormen van samenwerking binnen de Transactions in Tech propositie, namelijk: Strategic Partnership, Debt solutions, Equity solutions en Full acquisition. Deze propositie is gedurende een heel jaar, in een goed doordachte campagne, met een effectieve mix van offline en online kanalen onder de aandacht gebracht van de doelgroepen.

Een vakjury zal zich de komende tijd buigen over de nominaties en reikt op donderdag 29 maart de awards uit.