1 min read
Komst van nieuwe partner Maarten Tinnemans in Vastgoedpraktijk
14 July 2022

Maarten Tinnemans start per 1 augustus 2022 als partner in de Vastgoedpraktijk van Van Doorne en versterkt daarmee het team van partners Annerie Ploumen en Ariën van Heesen. Met de komst van Maarten wordt er aan de Vastgoedpraktijk een ervaren expert toegevoegd.

Saskia Laseur, managing partner: ‘Maarten is een geweldige teamplayer en een uitstekend jurist. Wij verheugen ons allemaal op het weerzien en de samenwerking met Maarten.’

Maarten Tinnemans werkte de afgelopen vier jaar als kandidaat-notaris bij Loyens & Loeff en daarvoor elf jaar bij De Brauw, zowel in Amsterdam als in Londen. Maarten heeft ruime ervaring op het gebied van vastgoedtransacties, overdracht van vastgoedvennootschappen, projectontwikkeling, zekerheidsrechten en vastgoedaspecten in bedrijfsovernames en financieringen.

Maarten adviseert institutionele partijen en private equity beleggers, ontwikkelaars, overheden en financiële instellingen in een breed scala aan vastgoedzaken. Hij staat bekend als een innovatieve denker met een sterk commercieel inzicht.

Maarten over zijn overstap naar Van Doorne: ‘Ik ben enorm enthousiast om te beginnen bij Van Doorne. De vastgoedmarkt is meer dan ooit in transitie, met uitdagingen en kansen voor ontwikkelaars, aannemers, beleggers, financiers, eindgebruikers en overheden. Van Doorne heeft alles in huis om onze cliënten effectief en kundig te ondersteunen. Ik zie ernaar uit om onderdeel te worden van een prachtig team en de bloeiende vastgoedpraktijk van Van Doorne verder uit te bouwen.’