1 min read
Jelmer Baukema in Mogelijk Magazine: "Door toenemende technologische ontwikkelingen zullen nog veel meer initiatieven op het gebied van alternatieve financiering ontstaan"
17 December 2019

Advocaat (alternatieve) financiering Jelmer Baukema staat met een interview over trends in de markt van vastgoedfinanciering in Mogelijk Magazine. “Door toenemende technologische ontwikkelingen zullen nog veel meer initiatieven op het gebied van alternatieve financiering ontstaan.”

“Ons kantoor is multidisciplinair, dat wil zeggen dat we een multiservicekantoor zijn en onze cliënten in de breedte adviseren. Binnen die multidisciplinaire aanpak hebben we expertiseteams. Het team Financiering adviseert ondernemingen en investeerders bij financieringstransacties. Onze focus ligt op geldnemers, maar wij treden ook vaak op voor banken en bemiddelaars (platformen) in financiering.”

“En zo werken we ook voor Mogelijk Vastgoedfinancieringen, overigens al sinds de oprichting ervan. We adviseren Mogelijk bijvoorbeeld over financiële wet- en regelgeving. Ook geven we advies over de diverse voorwaarden die Mogelijk hanteert, bijvoorbeeld tussen geldgever en geldlener. En uiteraard buigt een team van privacy- specialisten van Van Doorne zich over privacyvraagstukken en hoe Mogelijk met klantgegevens omgaat. We vormen zo voor Mogelijk een juridisch klankbord, stellen kritische vragen en gaan na of initiatieven binnen het juridische kader passen.”

Lees het hele artikel in deze download.