1 min read
Grote 'online zichtbaarheid' Van Doorne verstevigt reputatie
25 April 2019

Uit de analyse ‘De Online Buzz rondom de Advocatuur in 2019’, die onlangs in Advocatie werd gepubliceerd, blijkt dat ons kantoor bijna het meeste wordt genoemd in online media. Van Doorne stuurt sterk op het actief delen van relevante informatie om hiermee te laten zien welke kennis in huis is. We zijn dan ook verheugd te zien dat we hiermee voorop lopen in onze branche.

Met een aantal vermeldingen van 577 in online nieuwsberichten, waaronder in die van het FD en Advocatie, neemt Van Doorne een stevige tweede plaats in van de in totaal vijftig advocatenkantoren. Met dit aantal worden kantoor en haar kantoorgenoten zo’n honderdmaal vaker genoemd, dan andere grote kantoren.

Reputatie kantoor

“Het is van belang om online berichtgeving goed in de gaten te houden. Wat er online te vinden is aan informatie, bepaalt in zekere mate de reputatie van een advocatenkantoor”, zo duiden de onderzoekers de cijfers.

Positief sentiment

Niet alleen het volume van berichtgeving is relevant, ook het sentiment telt sterk en scoort Van Doorne hier goed op. Het sentiment wordt bepaald aan de hand van positieve en negatieve gebeurtenissen waar een kantoor mee te maken krijgt. Hoe meer positieve gebeurtenissen, hoe beter een kantoor scoort op ‘sentiment’, zo lichten de onderzoekers desgevraagd toe aan Van Doorne.

Meer informatie

Alle 50 advocatenkantoren die in ‘De Stand’ van vakblad Advocatie voorkomen zijn geanalyseerd. De totale ranglijst staat op Advocatie.nl.