1 min read
Advocaat Onno Boerstra beste M&A advocaat van Nederland
10 March 2017

Advocaat Onno Boerstra is gisteravond uitgeroepen tot beste M&A advocaat van Nederland, tijdens de uitreiking van de Gouden Zandlopers 2017.

De Gouden Zandlopers zijn een begrip in de Nederlandse advocatuur. Gisteravond reikte Advocatie voor de 12e keer deze prestigieuze awards uit tijdens een feestelijke avond in Amsterdam.

Onno Boerstra beste M&A advocaat

Onno Boerstra is gespecialiseerd in fusies en overnames, private equity transacties en management participaties. Hij treedt op voor diverse Nederlandse en buitenlandse ondernemingen, participatiemaatschappijen en andere investeerders, meestal in cross border transacties. Daarnaast heeft Onno een leidende positie opgebouwd in het adviseren van bestuur en management ten aanzien van hun participatie in een buy-out. In 2015 mocht hij met 21 deals reeds een M&A #1 award in ontvangst nemen.

Managing partner Johan Boeren: “Ook deze prijs een mooie erkenning van de indrukwekkende track record die Onno heeft opgebouwd. Hij wordt door zijn cliënten en peers al jaren zeer gewaardeerd als advocaat bij complexe en uitdagende trajecten. Wij zijn bijzonder trots op onze compagnon.”