Waarmee kunnen wij u helpen?

  Victor van Ahee

  Counsel

  Victor is expert op het gebied van regulatoire vraagstukken op het gebied van energie en industrie. Met brede kennis van de regulering van activiteiten, producten en stoffen staat hij bedrijven in de energie-, chemische- en producerende industrieën bij door middel van advies en vertegenwoordiging bij de bestuursrechters.

  Creatief. Recht door zee. Pragmatisch.

  Bedrijven zien zich geconfronteerd door de energietransitie met steeds complexere (Europese) regelgeving waarbij juridisch en praktisch advies nodig zal zijn. Als onderdeel van het Energy, Industry & Renewables-team richt Victor zich op de energie- en milieurechtelijke vraagstukken van industriële bedrijven.

  Victor is eveneens aangemerkt door Legal 500 als 'rising star' in de voedingsmiddelenindustrie voor zijn juridische sector-expertise op het gebied van product-, levensmiddelen- en milieuwetgeving. 

  Victor assisteert bedrijven bij dergelijke vraagstukken met advies en begeleiding en waar nodig procedeert hij bij de bestuursrechters. Met het oog op de toenemende rol van het Europese recht heeft Victor in 2020 een LLM Europees Recht afgerond aan King's College in Londen.

  Victor heeft meer dan 10 jaar ervaring in allerlei facetten van het energie- en milieurecht en heeft een breed scala aan bedrijven bijgestaan, zowel met advies als in procedures tot aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook heeft Victor vanuit energie- en/of milieuperspectief meegewerkt aan enkele van de grootste overnames in de industrie.

  Naast counsel bij Van Doorne is Victor ook plaatsvervangend voorzitter van de algemene bezwaarschriftencommissie van de gemeente Rotterdam in de omgevingsrechtelijke kamer.

  Duurzaamheid ESG Energy, Industry & Renewables Waterstof