Waarmee kunnen wij u helpen?

  Kriek Wille

  Partner, Advocaat

  Kriek is een zeer ervaren Intellectuele Eigendomsrecht advocaat en co-hoofd van het Media & Technologie team. Als procesadvocaat en adviseur heeft zij naast het merken- en klassieke IE-recht speciale focus op (ook online/digitale) business en media, en de creatieve/innovatieve sector. Kriek heeft ruime ervaring in gaming, sponsoring, endorsement, (media)productie en licentieprojecten. Kriek adviseert retail organisaties en instellingen voor kunst en cultuur over bescherming van vormgeving. Zij is verder gespecialiseerd in (dreigende) conflicten over (ongewilde) publiciteit (print, TV, online) en andere communicatie (reclame, promotie). Kriek is bestuurder van de Business Club van het Cobra Museum.

  Kriek publiceert en spreekt met enige regelmaat over IE onderwerpen en is o.a. auteur van een handboek over intellectuele eigendomsrechten in faillissement. Daarnaast is zij honorair Raadsheer-Plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag.

  In de jaren '90 werkte Kriek korte tijd voor de Ministeries van Economische Zaken en Justitie, waar zij belast was met beleid en wetgevingsonderzoek op het gebied van Intellectuele Eigendom en civiel recht. Later werd zij bestuurder van een stichting die de relatie tussen 'personalities' en de media wilde verbeteren. Strategie en het 'managen' van media aandacht heeft hierdoor in het bijzonder haar affiniteit.

  Intellectueel Eigendom en Media Technologie, Media & Telecom Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Cybersecurity Bent u klaar voor Brexit? Kriek Wille Kriek is een zeer ervaren specialist in de Intellectuele Eigendom praktijk en hoofd van het Media & Technologie sectorteam. Als adviseur en procesadvocaat heeft