Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jeroen Sombezki

  Partner, Advocaat

  Jeroen is onderdeel van het team Ondernemingsrecht. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en kapitaalmarkttransacties.

  Engaging. Toegewijd. No-nonsense. Pragmatisch.

  Jeroen adviseert bedrijven en ondernemers, investeerders en banken bij fusies & overnames, joint ventures, participaties en kapitaalmarkttransacties. Hij richt zich met name op nationale en internationale mid-market M&A en Private Equity transacties, in het bijzonder in de Technologie, Media & Telecom sector.
  Jeroen heeft een bijzondere expertise ontwikkeld ten aanzien van het structureren van de overnames en bescherming van ‘vitale vennootschappen’ alsmede carve-out transacties, waarbij non-core assets worden losgeweekt en afgestoten de juridische uitdagingen die daarbij komen kijken. Jeroen is tevens onderdeel van onze Technology Transactions groep waarin een geïntegreerd en multidisciplinair team van specialisten klanten adviseert over transacties met een sterke technologie component.

  Fusies & Overnames Private Equity Technologie, Media & Telecom Transactions in Tech Jeroen Sombezki Jeroen is onderdeel van het team Ondernemingsrecht. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, kapitaalmarkt transacties en corporate governance.