Waarmee kunnen wij u helpen?

  Dominique Geerts

  Advocaat

  Dominique adviseert, onderhandelt en procedeert over alle facetten van het intellectuele eigendomsrecht. Zij heeft o.a. ervaring met kortgeding- en bodemprocedures, beslaglegging en inzageverzoeken en domeinnaamarbitrages; zij  houdt zich tevens bezig met IE contracten, zoals het bedenken en uitwerken van licentiestructuren. Daarnaast focust Dominique zich op oneerlijke handelspraktijken, mediarecht en commerciële contracten met een IE-aspect. Zij adviseert internationale en nationale cliënten uit verschillende industrieën en heeft met name ervaring met NGO’s, (luxury) consumer goods, retail, media & technologie.

  Cliëntgericht. Nuchter. Creatief.

  Dominique heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht gevolgd. Tijdens haar bachelor studeerde zij een semester aan de Australian National University. Aansluitend volgde zij haar master European Private Law aan de Universiteit van Amsterdam, die zij uitbreidde met extra vakken over het intellectuele eigendomsrecht.

  Intellectueel Eigendom en Media Dominique Geerts Advocaat,Van Doorne,Intellectuele Eigendom,Media Dominique is verbonden aan het team Intellectuele Eigendom en Media. Zij houdt zich voornamelijk bezig met merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht en reclamerecht.