Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Van Doorne adviseert Green Swan bij doorstart Intertoys

  Succesvolle doorstart Intertoys maakt behoud deel winkels mogelijk

  Het Portugese, in speelgoed gespecialiseerde, Green Swan SGPS S.A. heeft met succes een doorstart gerealiseerd van Intertoys. Ons Herstructurering & insolventieteam heeft Green Swan hierbij geadviseerd. Veel filialen van de bekende speelgoedwinkel blijven behouden.

  Behoud speelgoedwinkels

  Met de doorstart wordt het behoud van een substantieel deel van de Nederlandse winkels van het op 21 februari 2019 failliet verklaarde Intertoys mogelijk en wordt Intertoys bovendien onderdeel van de grootste speelgoedketen op het Europese vasteland.

  Advisering Green Swan

  Het team Herstructurering & Insolventie van Van Doorne adviseerde Green Swan bij de doorstart. Vanuit het team was Stefan van Rossum lead partner, ondersteund door senior medewerker Jelmer Baukema en vele kantoorgenoten vanuit andere expertises zoals huur- en arbeidsrecht.

  Herstructureringen of insolventieprocedures

  Ondernemingen komen soms in financieel zwaar weer. Dan is snelle en doortastende actie geboden om continuïteit te waarborgen of waarde en werkgelegenheid te behouden. Van Doorne adviseert ondernemers en financiers bij herstructureringen of insolventieprocedures.

  Lees meer