Waarmee kunnen wij u helpen?

  Senior Communicatieadviseur

  Vacature

  De missie van Van Doorne is om mensen en organisaties sterker te maken en samen te bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen. Werken bij Van Doorne betekent adviseren in een partneromgeving met meer dan 170 advocaten, die weten wat er leeft in de sector waarin ze zich begeven. Om haar cliënten optimaal te kunnen bedienen, is een uitgekiende communicatiestrategie van groot belang voor iedereen binnen kantoor. Om haar ambitie te realiseren en ter versterking van het team zoekt de afdeling Business Development, Marketing en Communicatie een

  Senior Communicatieadviseur

  De Senior Communicatieadviseur is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van een communicatiestrategie om cliënten optimaal te kunnen bedienen via het maken en delen van waardevolle content (Thought Leadership). Daarnaast is er voor de Senior Communicatieadviseur volop ruimte om activiteiten te ontwikkelen ter versterking van de profilering naar de markt van Van Doorne als geheel. Samen met collega-adviseurs, bestaande uit business developers, marketeers en communicatieprofessionals, worden werkzaamheden afgestemd en projecten bewaakt en ben je het gezicht richting externe bureaus en leveranciers.

  Deze functie biedt kansen voor een ondernemende en cliëntgerichte senior communicatieadviseur, die weet wat kwaliteit betekent voor zowel advocaten, notarissen en fiscalisten áls ook de cliënten uit onder andere de top van corporate Nederland en buitenland. Het maken van de volgende stap is daarbij de grootste uitdaging voor de afdeling, dus je krijgt volop mogelijkheden om mee te bouwen aan het verder uitbreiden van het huidige team en om een aanpak te ontwikkelen waarmee de professionals en cliënten verder kunnen gaan! Kortom: een goede organisatiesensitiviteit en persoonlijk leiderschap is essentieel om met lef en creativiteit de in- en externe corporate communicatie van Van Doorne te ontwikkelen en onderhouden.

   Wij zoeken een sterke brand denker met:

  • bij voorkeur een academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding in de richting van communicatie of journalistiek;
  • minstens vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur in de zakelijke dienstverlening;
  • aantoonbare ervaring met het opstellen van een communicatiestrategie en de vertaling daarvan naar tactische aanpak en uitvoering naar communicatiemiddelen en -uitingen.

   Sollicitatieprocedure

  De werving & selectie voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Dicke Röell Breedveld Executive Search. Voor meer informatie over de functie en Van Doorne kun je contact opnemen met Naomi Linder of Arjen Breedveld. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Richt je reactie, bij voorkeur per e-mail, info@drbgroep.nl, aan Dicke Röell Breedveld Executive Search. www.drbgroep.nl T+31 (0)70 3617009.

  Solliciteer nu