Waarmee kunnen wij u helpen?

  Notarieel Secretaresse Semi-Publiekrecht

  Vacature

  De specialisten van ons notariële team zijn op veel notariële rechtsgebieden actief. Zoals het ondernemingsrecht, (commercieel) vastgoed en financieringen.
  Binnen het ondernemingsrecht kennen we twee aandachtsgebieden, Semi-Publiekrecht en Ondernemingsrecht. Binnen de Semi-Publiekrecht praktijk bedienen we verscheidene cliënten, zoals overheid, gezondheidszorg en de charitatieve sector. 

  Voor het notariële team Semi-Publiekrecht zoeken wij per direct een
   
  Notarieel Secretaresse Semi-Publiekrecht
  (fulltime - 37,5 uur/5 dagen)

  In deze functie geef jij secretariële ondersteuning aan het team (kandidaat-)notarissen en notarieel medewerkers. Denk bij de voornaamste werkzaamheden aan agendabeheer, postverwerking en uitwerken van documenten en correspondentie. Daarnaast hou je je bezig met declaraties, zelfstandig dossierbeheer en alle overige secretariële werkzaamheden.

  Jouw profiel
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring (binnen het notariaat is een pré).
  • Je werkt gestructureerd en accuraat en hebt oog voor detail.
  • Je bent communicatief, proactief, resultaatgericht, je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en bent telefonisch goed in staat cliënten te woord te staan.
  • Je hebt een flexibele werkhouding en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.
  • Je beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse taal en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je werkt graag in teamverband samen.
  • Je bent vaardig met MS Office en systemen in het algemeen.

  Wat bieden wij?
  Je komt te werken in een dynamische omgeving. Je werkt in een hecht team waardoor je nauw betrokken bent bij alle zaken die spelen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen in het verlengde van de functie.

  Geïnteresseerd in deze functie?
  Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en uitgebreide curriculum vitae.

  Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Elke Bankmann, HR Adviseur op 020 6789 541 of bankmann@vandoorne.com.

  Wil je inhoudelijk meer weten over deze fulltime functie (parttime is in overleg mogelijk)? Neem dan contact op met Marguerite Rosebeek (op 020 6789 476 of Rosebeek@vandoorne.com) of met Karima Benkhalqui (op 020 6789 540 of Benkhalqui@vandoorne.com), Paralegals binnen het notariële team Semi-Publiekrecht.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu