Waarmee kunnen wij u helpen?

  Business Development Adviseur

  Vacature

  De missie van Van Doorne is om mensen en organisaties sterker te maken en samen te bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen. Werken bij Van Doorne betekent adviseren in een partneromgeving met meer dan 170 advocaten, die weten wat er leeft in de sector waarin ze zich begeven. Om haar cliënten optimaal te kunnen bedienen, is een uitgekiende business development strategie van groot belang voor iedereen binnen kantoor. Om dit te realiseren zoeken wij ter versterking voor de afdeling Business Development, Marketing en Communicatie een

  Business Development Adviseur

  Door goed te monitoren wat er op de markt speelt en de juiste commerciële kansen te benutten helpt de Business Development Adviseur Van Doorne verder met haar ambitie. Je bent analytisch sterk en durft advies en feedback te geven over strategische en commerciële besluiten van het management, de praktijkpartners, sectorengroepen en accountmanagers. Je bent daarmee het eerste aanspreekpunt binnen Van Doorne voor advocaten, notarissen en fiscalisten. Je weet goed prioriteiten te stellen en draagvlak te creëren voor je ideeën over het structureel ontwikkelen van cliënten en de markt. Samen met collega-adviseurs, bestaande uit business developers, marketeers en communicatieprofessionals bouw je mee aan het verder uitbreiden van het huidige team.

  Deze functie biedt kansen voor een sterk analytische, creatieve en cliëntgerichte Business Development Adviseur, die weet wat kwaliteit betekent voor zowel advocaten, notarissen en fiscalisten áls ook de cliënten uit onder andere de top van corporate Nederland en buitenland. Het maken van de volgende stap is daarbij de grootste uitdaging voor de afdeling, dus je krijgt volop mogelijkheden om richting te geven aan de te varen koers!

  Wij zoeken een sterke multitasker met:

  • bij voorkeur een academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding in bedrijfskundige of commerciële richting;
  • minstens vijf jaar werkervaring in commerciële rollen in de zakelijke dienstverlening;
  • aantoonbare ervaring met projectmatig werken in complexe situaties met meerdere in- en externe stakeholders;
  • goede analytische vaardigheden.

  Sollicitatieprocedure

  De werving & selectie voor deze functie is exclusief uitbesteed aan Dicke Röell Breedveld Executive Search. Voor meer informatie over de functie en Van Doorne kun je contact opnemen met Naomi Linder of Arjen Breedveld. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure. Richt je reactie, bij voorkeur per e-mail, info@drbgroep.nl, aan Dicke Röell Breedveld Executive Search. www.drbgroep.nl T +31 (0)70 3617009.

  Solliciteer nu