Waarmee kunnen wij u helpen?

  Werkstudent Research & Development

  Vacature

  Van Doorne is per direct op zoek naar een werkstudent op de afdeling Research & Development. Een werkstudentschap duurt minimaal zes maanden. Gedurende deze periode ondersteun je als werkstudent het team Research & Development bij alle voorkomende werkzaamheden, meestal in projectmatige vorm. 

  Wij streven ernaar de werkprocessen van onze collega's efficiënter te maken, met behulp van digitale en innovatieve hulpmiddelen. Wij vinden het belangrijk om te blijven vernieuwen en we zijn benieuwd naar jouw innovatieve ideeën op het gebied van digitale informatieverwerking of slimme digitale toepassingen in de advocatuur. 
  Verwacht geen handleiding en een uitgekauwd proces waarin jij geplaatst wordt. Je houdt ervan om zaken uit te zoeken, uit te proberen en aan te passen tot het werkt. Je vraagt je af waarom (toekomstige) juridische vakgenoten de dingen doen zoals ze doen en wat slimmer of efficiënter kan.  Hiertoe is het belangrijk dat je in staat bent zowel juridisch (analytisch) als systeemgericht te denken en je kunt hier tussen schakelen. Je bent iemand die zijn directe omgeving inspireert. Ons team werkt voor de juridische praktijkgroepen en/of ondersteunende diensten, een dienstverlenende instelling is daarom een vereiste en past bij jou.

  Dit ben jij 
  Je studeert Rechten of een daarmee vergelijkbare studie en hebt affiniteit met digitale technologie. Je beschikt over de volgende competenties: je bent zelfstandig, flexibel, accuraat, assertief, creatief en communicatief sterk en je bent goed in projectmatig samenwerken. 

  Dit zijn wij 
  Van Doorne is een kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten werken voor cliënten over de hele wereld. Bij van Doorne zijn om en nabij 300 mensen werkzaam. De sfeer binnen ons kantoor is gedreven, ambitieus, laagdrempelig en servicegericht. 
  Je komt te werken binnen het team Research en Development op de afdeling Support en Innovation. De afdeling S&I is de interne dienstverlener voor alle technologie bij Van Doorne. Het varieert van facilitaire infrastructuur tot het beheren en innoveren van digitale toepassingen. Als werkstudent wordt je direct opgenomen in het team en behandeld als een vaste collega. 

  Dit bieden wij 
  - Een interessante leerplek in een jong en professioneel team. We hebben het hele jaar plaats voor werkstudenten; 
  - een aantrekkelijke maandelijkse vergoeding afhankelijk van de overeengekomen inzet;
  - reiskostenvergoeding. 

  Meer informatie?
  Wil je meer weten over het werkstudentschap? Neem dan contact op met Jos van Doorn, manager R&D via 020 678 9554 of doornj@vandoorne.com 

  Solliciteer nu