Waarmee kunnen wij u helpen?

  (Gevorderd) Advocaat-Stagiaire/Beginnend Advocaat-Medewerker Zorg & Life Sciences

  Vacature

  Ben jij een leergierig type? Wil jij in teamverband topprestaties neerzetten? En zoek jij door naar de vraag achter de vraag? De specialisten van de sectorgroep Zorg & Life Sciences zijn in verband met uitbreiding van de praktijk op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire/(beginnend) medewerker met een gedegen juridische kennis, analytisch vermogen en een uitstekend gevoel voor verhoudingen.

  Wij werken ruim vijftien jaar met een volledig aan de Zorg & Life Sciences toegewijde groep van advocaten, notarissen en fiscalisten. Op basis van onze jarenlange ervaring en gedegen juridische kennis vertalen wij lastige kwesties in transparante business-gedreven oplossingen. Voor ons geen standaard memo's, maar to-the-point adviezen in PowerPoint. Wij koppelen juridische deskundigheid aan actuele marktkennis en hebben ruime ervaring met ondernemingsrecht, contractenrecht en zorg- en farma specifieke wet- en regelgeving.
  Wij zijn op korte termijn op zoek naar een:

  (GEVORDERD) AVOCAAT-STAGIAIRE / (BEGINNEND) ADVOCAAT MEDEWERKER

  Wij bieden je een uitdagende baan binnen onze Zorg & Life Sciences groep, bestaande uit twee partners en verschillende medewerkers. De sectorgroep werkt nauw samen met alle kennisgroepen binnen kantoor. Je zult je onder meer bezig gaan houden met samenwerkingen, fusies, reorganisaties, governance-vraagstukken en geschillen die zich voordoen binnen de zorg- en life sciences sector.

  Ben je enthousiast? Reageer dan nu op deze vacature.
  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stijn Folkers.

  Wil je inhoudelijk meer informatie over deze functie of de sectorgroep? Neem dan contact op met Willemien Bischot of Dimitri van Hoewijk, partners van de sectorgroep via tel.: 020 678 91 23.

  Solliciteer nu