Waarmee kunnen wij u helpen?

  (Gevorderd) Advocaat-Stagiaire/Beginnend Advocaat-Medewerker Sanctierecht & Intern onderzoek

  Vacature

  Het Sanctierecht & Interne onderzoeken team van Van Doorne staat ondernemingen en privépersonen bij die worden verdacht van of geconfronteerd met fraude, corruptie, marktmisbruik en allerhande economische verwijten. Daarnaast is het team betrokken bij interne onderzoeken. Het werk is afwisselend en dynamisch en er is veel mogelijk.

  Het team bestaat uit een partner, een adviseur, een counsel en twee ervaren medewerkers en maakt onderdeel uit van het grotere "litigation" team van Van Doorne. Er wordt daarbij veel samengewerkt met andere disciplines, zowel binnen als buiten kantoor. 

  Op korte termijn is het team op zoek naar een:

  GEVORDERD ADVOCAAT-STAGIAIRE/BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER SANCTIERECHT & INTERN ONDERZOEK
  (vanaf minimaal 2 jaar werkervaring)


  Wij hechten vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit, maar ook aan zaken als een grote mate van zelfstandigheid in praktijkvoering en gevoel voor commercie. Je bent ambitieus, communicatief sterk en goed in staat om in teamverband te werken. Ook verlies je in hectische situaties je gevoel voor humor niet. Bovendien kies je bewust voor het beoefenen van de strafrechtadvocatuur binnen een groot commercieel advocatenkantoor en kan je die keuze ook toelichten.

  Voldoe jij aan dit profiel? Dan biedt de expertise Sanctierecht & Intern onderzoek bij Van Doorne jou een uitdagende omgeving waarin je veel kunt leren.

  Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Stijn Folkers.

  Wil je inhoudelijk meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Leliveld, partner via +31 (0)20 6789 240.

  NB: De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 11 januari 2019. 

  Solliciteer nu