Waarmee kunnen wij u helpen?

  (Gevorderd) Advocaat-Stagiaire/Beginnend Advocaat-Medewerker met focus op huurrecht

  Vacature

  Ter ondersteuning van het team Vastgoed & Bouw zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

  (GEVORDERD) ADVOCAAT-STAGIAIRE OF BEGINNEND ADVOCAAT-MEDEWERKER MET FOCUS OP HUURRECHT
  (vanaf 2 à 3 jaar werkervaring)

  Het team Vastgoed & Bouw is breed actief binnen het vastgoed en de vastgoedfinanciering. Het team heeft ruime ervaring met (financierings)transacties en herstructurering van commerciële en residentiële vastgoedportefeuilles, omvangrijke (her)ontwikkelingsprojecten en is actief betrokken bij PPS-projecten. Wij adviseren naast beleggers (waaronder (buitenlandse) beleggingsfondsen en private-equity-huizen), banken en ontwikkelaars, ook aannemers, overheden en woningcorporaties. Het team bestaat uit advocaten, notarissen en fiscalisten, die allen nauw samenwerken. Je beschikt over kennis op het gebied van huurrecht en je hebt daarnaast ervaring in de begeleiding van commerciële vastgoedtransacties. Inzetbaarheid in de algemene vastgoedpraktijk is daarbij gewenst.

  Van Doorne biedt jou een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, en waar ook veel van jou wordt verwacht. Zo hechten wij vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit en een goede beheersing van de Engelse taal, maar ook aan zaken als collegialiteit, ambitie en zelfstandigheid in je praktijkvoering. Bovendien kies je bewust voor een groot commercieel kantoor en kun je die keuze ook toelichten.

  Voldoe jij aan dit profiel? Dan biedt het team Vastgoed & Bouw van Van Doorne jou een uitdagende omgeving waarin je veel kunt leren.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stijn Folkers.

  Wil je inhoudelijk meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Johan Boeren, Managing Partner via (0)20 6789 274.

  Solliciteer nu